Αποκαλυπτικές και άκρως σοκαριστικές είναι οι δηλώσεις του πρωταγωνιστή σε μία από τις πιο προκλητικές ταινίες της χρονιάς, λόγω του γυμνού και των τολμηρών σεξουαλικών σκηνών, που περιέχει.

Το κοινό έχει ήδη πάρει μία πρώτη γεύση από το «Nymphomaniac» του Λαρς Φον Τρίερ μέσα από τα
κατάλληλα για ανηλίκους τρέιλερ και τα πόστερ με τους πρωταγωνιστές σε στάσεις οργασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Σία Λε Μπουφ αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως η ανάληψη του ρόλου του στο φιλμ δεν βασίστηκε αποκλειστικά στο υποκριτικό του ταλέντο…

Χρειάστηκε να στείλει φωτογραφίες του γεννητικού οργάνου στους υπεύθυνους του κάστινγκ, προκειμένου να τους δείξει πόσο πίστευε στο εγχείρημά τους.

«Η πρώτη πληροφορία που πήρα -δεν θα το ξεχάσω, γιατί τρόμαξα- ήταν ότι η παραγωγή μου ζήταγε να στείλω φωτογραφίες με το μόριό μου», δήλωσε και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«O Lars ζήτησε να μου κάνουν μια πρόταση με την ερώτηση: “Είσαι μέσα; Είσαι πρόθυμος να το κάνεις;”. Βασικά, ήθελαν να χρονομετρήσουν μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα θα έστελνα τη φωτογραφία. Μου πήρε 20 λεπτά. Μετά από αυτό είπαν: «Εντάξει, το παιδί είναι έτοιμﻨ.

Το λαμπερό καστ συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, οι Ούμα Θέρμαν, Γουίλιαμ Νταφόε, Κρίστιαν Σλέιτερ και Σάρλοτ Γκένσμπουργκ. Το φιλμ αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Ιανουαρίου.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης