Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός Χαλίτ Εργκέντζ, ο γνωστός «Σουλεϊμάν», στην οποία μιλά για την απόφασή του να διαδηλώσει στην Ταξίμ, για τον ρόλο του στην επιτυχημένη τουρκική σειρά αλλά και τα πυρά που έχει δεχθεί για αυτόν.

Στην ερώτηση τι τον οδήγησε να βγει στην Ταξίμ απαντά: «Πιστεύω ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να διαδηλώνουν ειρηνικά. Θα πρέπει να σταματήσουν τα βίαια επεισόδια, πρέπει να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον, και να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα. Για αυτόν τον λόγο είμαστε κάθε μέρα στις πορείες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον ρόλο του Σουλεϊμάν, ανέφερε ότι είναι δύσκολο να ενσαρκώνει μια προσωπικότητα σαν κι αυτή, διότι στην πραγματικότητα «δεν έχουμε πληροφορίες για εκείνον. Στο μάθημα της Ιστορίας στο σχολείο μαθαίνουμε μόνο για τις μάχες που γίνονται, για τις νίκες και τις ήττες».

Σε σχέση με τα πυρά που έχει δεχθεί η σειρά, ακόμη και από τον Τούρκο πρωθυπουργό, ο ηθοποιός εξηγεί: «Η σειρά δείχνει έναν τρόπο ζωής. Αυτό δεν είναι μάθημα Ιστορίας ούτε ντοκιμαντέρ. Είναι παραμύθι βασισμένο σε ιστορικά στοιχεία. Πρώτη φορά είδαν τον Σουλεϊμάν με σώμα και ψυχή, και το κατέκριναν».

Πηγή: tv glam

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης