Την καρδιά του άνοιξε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του και εξομολογήθηκε τα εφιαλτικά χρόνια που έζησε ως παιδί δίπλα στον πατέρα του και τη μητριά του.

«Δεν είχα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Τον χωρισμό των γονιών μου, όταν ήμουν μόλις 2 ετών, δεν τον κατάλαβα, αλλά τα γεγονότα που ακολούθησαν με σημάδεψαν. Δεν έπαιξα, δεν ήμουν ξένοιαστος, δεν υπήρξα παιδί. Έζησα εφιαλτικά χρόνια κοντά στη γυναίκα του πατέρα μου, όταν με πήρε εκείνη στα 9,5 χρόνια μου. Έπρεπε να πηγαίνω σε όλη τη γειτονιά για τα πρωινά ψώνια και μετά με έπαιρνε το σχολικό. Κι αφού δεν με άφηναν να έχω επαφή με τη μητέρα μου, εκείνη είχε κανονίσει με τον φούρναρη να πηγαίνω νωρίς το πρωί και να της τηλεφωνώ πίσω από τον πάγκο χωρίς να με δει κανείς για να την ακούσω. Έπρεπε να είμαι καλός με τη μητριά μου για να μου δίνει 10 λεπτά για να πηγαίνω απέναντι στη γιαγιά μου. Άγχος, αγωνία, ψέματα, φόβος και τρόμος» αποκάλυψε στο «Λοιπόν» ο Δημήτρης Γιώτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλο αυτόν τον καιρό η σχέση σου με τον πατέρα σου πώς ήταν;

«Ο πατέρας μου άκουγε πάντα την Αλέκα, τη γυναίκα του. Δεν με αγκάλιασε ποτέ, δεν έπαιξε ποτέ μαζί μου, δεν μου είπε μια καλή κουβέντα…. τίποτα! Ένιωθα ότι είμαι βάρος και απορούσα γιατί δεν με αφήνανε να γυρίσω στη μάνα μου. Αφού δεν με αγαπούσαν… Και ξέρεις, βαριέμαι την άποψη των άλλων “Σε αγάπαγε με τον δικό του τρόπο”. Αυτόν τον τρόπο ψάχνω ακόμα! Ντροπή και φόβο με έκανε να νιώθω, τίποτα άλλο»…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης