Σύμφωνα με την ταπεινή μας άποψη, ο Patrick Dempsey είναι ιδιοκτήτης του πιο όμορφου αγωνιστικού αυτοκινήτου που έχει οδηγήσει ποτέ ηθοποιός. Εκτός από τα προφανή -υποκριτικό ταλέντο, σέξι μαλλιά, ακαταμάχητο χαμόγελο- ο sexy νευροχειρουργός του Gray’s Anatomy είναι γνωστός και σαν οδηγός αγωνιστικού οχήματος.

Ο διάσημος ηθοποιός ξεκίνησε την αγωνιστική του σταδιοδρομία όταν, μαθητής ακόμα, κέρδισε στις πίστες του ski το πρωτάθλημα slalom στο Maine όπου και πέρασε τα σχολικά του χρόνια. Από τότε, εκτός από την επί της οθόνης καριέρα που επιτυχώς απέφυγε τις παγίδες της δεκαετίας του ’80, ο γοητευτικός Patrick έχει αγωνιστεί σε μερικούς από τους πιο διάσημους αγώνες. Μεταξύ αυτών είναι οι 24 Hours LeMans, 24 Hours Daytona, και American LeMans.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη στιγμή που έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στους γοητευτικούς ηθοποιούς και στα γρήγορα αυτοκίνητα – έναν συνδυασμό απίστευτα ακαταμάχητο – παραθέτουμε τα highlights της συνέντευξης του ηθοποιού για το περιοδικό Vanity Fair που μίλησε για την μεγάλη του αγάπη, τη συλλογή του από αυτοκίνητα. Ο δημοσιογράφος ρώτησε ποιο από τα αυτοκίνητα της συλλογής θα οδηγούσε και γιατί.
Δείτε τι απάντησε : «Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά, αν οδηγώ την Porsche 356 του 1963. Η 356 convertible είναι το απόλυτο αυτοκίνητο για την Καλιφόρνια. Είναι εύκολο και αξιόπιστο στην οδήγηση, και είναι και αλεξίσφαιρο. Τώρα αν πρέπει να βγω με την οικογένεια, θα έπαιρνα το Mercedes 280 SE, είναι ότι πρέπει για τον εξοπλισμό της οικογένειας».

«Σε ρομαντικό δείπνο με την σύζυγο θα προτιμούσα την Jag. Έχω το μοντέλο E-Type V-12 του 1972, άλλο ένα υπέροχα απαλό αυτοκίνητο. Για την καθημερινότητα μου χρησιμοποιώ μια ασημί Mercedes SLS Gullwing. Είναι υπέροχα ήρεμο αυτοκίνητο για την πόλη και αν θελήσεις sporty οδήγηση, μπορεί να μεταμορφωθεί σε επιθετικό τέρας».

Στην τελευταία ερώτηση του δημοσιογράφου, για το ποιο είναι το «χειρότερο» αυτοκίνητο που είχε ποτέ στην κατοχή του, δείτε την εκδοχή που έδωσε για… το «χειρότερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα μια Ferrari Daytona το οποίο ήταν θηρίο στην οδήγηση, εννοώντας ότι άπαξ και ξεκίναγες να αναπτύσσεις ταχύτητα ήταν απίθανο, πανέμορφο αυτοκίνητο. Αλλά σε πρακτικό επίπεδο ήταν ένα αυτοκίνητο που δεν μπορούσες να οδηγείς καθημερινά».

Tώρα κλείστε τα μάτια και φανταστείτε να οδηγείτε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα έχοντας για συνοδηγό τον Patrick… μμμ ωραία ε;

Eπιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης