Στην ερώτηση «πόσα παιδιά έχει η Άννα Βίσση;» μη βιαστείτε πλέον να απαντήσετε. Γιατί εκτός της Σοφίας, που σε τρεις μήνες θα της χαρίσει το πρώτο της εγγονάκι, η τραγουδίστρια είναι και μαμά τριών αγοριών! Η Άννα έχει υιοθετήσει τρία παιδάκια από την Κένυα, τα οποία γνώρισε στο τελευταίο της ταξίδι.

Η Άννα Βίσση πριν από δύο χρόνια επισκέφθηκε την αφρικανική χώρα, ύστερα από πρόσκληση του μητροπολίτη Κένυας Μακάριου αλλά και του Ιδρύματος «Σοφία για τα παιδιά», το οποίο στηρίζει φανατικά, ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια που γινόταν να δημιουργηθεί στη χώρα ένα ορφανοτροφείο. «Είναι ένα όνειρο ζωής. Δεν θα ήθελα απλώς να στείλω τα χρήματα από μια συναυλία, αλλά επιθυμώ να πάω εκεί, να μιλήσω και να δω από κοντά αυτά τα παιδιά που τόσο υποφέρουν και έχουν ανάγκη από αγάπη και μια αγκαλιά» είχε δηλώσει τότε η τραγουδίστρια στους φίλους της. Τελικά το ‘πε και το ‘κανε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίσκεψή της στη χώρα της ανατολικής Αφρικής, όπου το μέλλον των παιδιών είναι άδηλο, ήταν ουσιαστική και μάλιστα με θεάρεστο τρόπο. Στη διάρκεια του ταξιδιού της γνώρισε τρία αγόρια που η δραματική ιστορία τους τη συγκίνησε τόσο ώστε να γίνει ο φύλακας-άγγελός τους. Σύμφωνα με το κυπριακό site elita.com, πρόκειται για τρία αδέλφια, τον Μπέρναρντ 13 ετών, τον Χάρισον 12 ετών και Πάτρικ 10 ετών, τα οποία ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες στις φυλακές ανηλίκων, μέχρι που το ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά» τα πήρε υπό την επίβλεψη και την προστασία του.

Όταν η  Άννα ενημερώθηκε για την υπόθεση, ανέλαβε προσωπικά τα τρία ταλαιπωρημένα αδερφάκια, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθετώ ένα παιδί» του ιδρύματος. Από τότε τα θεωρεί κάτι παραπάνω από απλά μέλη της οικογένειάς της, τα θεωρεί παιδιά της!

Πηγή: espressonews

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης