Η νέα κολεξιόν της Forel για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 αποτελεί ακόμη μία υπόσχεση κομψότητας και άνεσης για τη σύγχρονη γυναίκα. Θηλυκές, σέξι και chic δημιουργίες για όλες τις ώρες της ημέρας που τονίζουν την κάθε προσωπικότητα ξεχωριστά.

Μούσα αυτής της καλοκαιρινής συλλογής της Forel, η ηθοποιός Άννα Δημητρίεβιτς που με το μεσογειακό της ταπεραμέντο και τη δυναμική της θηλυκότητα μετατρέπει όλη τη φετινή δουλειά σε ένα κομψό ταξίδι μέσα από τις δεκαετίες κρατώντας τα ωραιότερα στοιχεία από το παρελθόν και αφομοιώνοντάς τα, δημιουργικά στο σήμερα με στόχο το τρίπτυχο: κομψότητα, προσωπικότητα και θηλυκότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη θηλυκότητα της δεκαετίας του ΄20 όπου κυριαρχεί το πλισέ, την κομψότητα του ΄50 όταν και αναδείχθηκε η «ladylike», το ρομαντισμό του ΄60 με τις casual δαντέλες και τις διακριτικές ημιδιαφάνειες, το «Boheme style» του ΄70 με τα έντονα και τα πολύχρωμα prints, στο σήμερα με τις ανάλαφρες μπλούζες και τα καλοραμμένα denim.

Η εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια της Forel με πρωταγωνίστρια την Άννα Δημητρίεβιτς και τίτλο «Chic Exposure» δεν θα λάμψει μόνον στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και την Αμερική, αφού η εταιρεία εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται έντονα και στο εξωτερικό.

Η αισθητικά άψογη φωτογράφιση του καταλόγου της καλοκαιρινής κολεξιόν της Forel έγινε στις 19 Φεβρουαρίου στους χώρους του ξενοδοχείου Hilton από τον γνωστό φωτογράφο Τάσο Βρεττό και έμπνευση από την δημιουργικότητα της Forel και την ομορφιά της Άννας Δημητρίεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαύστε την:

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης