Στις 16 Μαΐου ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκινά τις εμφανίσεις του μαζί με την Πάολα στο νυχτερινό κέντρο «Φαντασία», όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 3 Αυγούστου. Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «People» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Πάολα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τις επιφυλάξεις του απέναντι στα… τραγουδιστικά φαινόμενα, όπως η Πάολα, ο Γιώργος Μαζωνάκης απάντησε: «Θα σου θυμίσω πως σε μένα η Πάολα δεν είναι άγνωστη. Δούλεψε μαζί μου στον Βοτανικό, πριν από δυόμισι χρόνια. Κι εκεί, δουλεύοντας μαζί μου, θεωρώ ότι συστήθηκε σε ένα ευρύτερο κοινό. Όταν, λοιπόν, τότε, ήταν να συνεργαστούμε, αρκετοί φίλοι μού έλεγαν ότι έπαιρνα μεγάλο ρίσκο, καθώς είχε αρκετά διαφορετικό προφίλ από εμένα. Κατάλαβα πόσο καλή τραγουδίστρια είναι μέσα από εκείνη τη συνεργασία, αλλά και πόσο ταιριάζουμε, γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε πράγματα αντισυμβατικά. Να πούμε τραγούδια διαφορετικά και να κινηθούμε στην πίστα με διαφορετικό τρόπο, σε σχέση με άλλους συναδέλφους μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τότε είχα πει ότι πρέπει να ξανασυνεργαστούμε. Είναι τραγουδίστρια της ψυχής και όταν ένας τραγουδιστής έχει την αλήθεια μέσα του, έχει τα φόντα για να γίνει και πρώτο όνομα…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης