Πέρασαν έξι εβδομάδες από εκείνο το κυριακάτικο πρωινό που ο Τόμας Πρωτόπαπας ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα στην Αττική Οδό.

Το μόνο μέλος της οικογένειάς του που διατηρούσε επαφές με τα media ήταν ο θείος του, Γιώργος, ο οποίος ενημέρωνε τακτικά για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θείος του είναι ο διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και σε πασχαλινή εκδήλωση του Σαββατοκύριακου μίλησε στις κάμερες για τις πρόσφατες εξελίξεις.

«Για μένα προσωπικά ο Τομ είναι εδώ. Ερχόταν πάντα από μικρός στα παιδικά χωριά και, εφόσον είναι πάντα κοντά μας, δεν μπορεί η ζωή μας να σταματά, γιατί είναι μια υποστήριξη και γι’ αυτόν. Νομίζω ότι είναι άλλο κομμάτι το προσωπικό βίωμα κάθε οικογένειας και άλλο η υποχρέωση που έχει προς τη δουλειά και προς τα παιδιά των χωριών, που και αυτά χρειάζονται ένα καλύτερο αύριο».

Υπάρχει κάποια εξέλιξη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει καμία νέα εξέλιξη στην υγεία του Τόμας. Αυτό που είχαμε πει πριν από πολύ καιρό δεν έχει αλλάξει. Είναι στάσιμη η κατάσταση και περιμένουμε όλοι την αντίδρασή του. Πάντα τα θαύματα πρέπει να είναι μέρος της σκέψης και της ζωής μας».

ΠΗΓΗ: FTHIS TV

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης