Για το πραγματικό του επίθετο κι όχι μόνο μίλησε ο Γιάννης Κρητικός στην αγορά και στο πλαίσιο πρόσφατης συνέντευξής του.

Το πραγματικό σου επίθετο είναι Τζαγκαράκης. Σε ανάγκασαν να το αλλάξεις ή ήταν δική σου ιδέα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν σου πω την ιστορία πίσω από το επίθετο «Κρητικός», θα γελάς! Όταν ήμουν λοιπόν στα ξεκινήματα μου στον χώρο, είχαμε κάνει φωτογράφιση για ένα μαγαζί και ο φωτογράφος δεν θυμόταν το όνομα μου για την αφίσα. Κάποιος, λοιπόν, του είπε πως είμαι Κρητικός, οπότε θεώρησε σωστό να βάλει αυτό για επίθετο! Πως ήταν ο Γιάννης Πάριος, που ονομάστηκε έτσι λόγω της Πάρου; Το ίδιο ακριβώς! Όταν είδα την αφίσα μπροστά μου, νευρίασα πάρα πολύ, αλλά ήταν πια πολύ αργά για να αλλάξει. Στην πορεία, όμως, το υιοθέτησα το επίθετο και κάπως έτσι έκανα καριέρα στο τραγούδι.

Ισχύει ότι σε έχουν απολύσει από νυχτερινό μαγαζί επειδή δεν δέχτηκες να κατεβαίνεις στη σάλα και να χαιρετάς τους πελάτες;

Φυσικά Ισχύει, δεν γινόταν αλλιώς. Δεν μπορώ τις χαιρετούρες των καλλιτεχνών στα νυχτερινά μαγαζιά – και δεν το λέω από σνομπισμό και τουπέ. Έτσι όπως είναι ο χαρακτήρας μου και πιστεύω δεν είναι δουλειά του καλλιτέχνη να κάνει δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης