Για τις επιθέσεις και την κριτική που δέχθηκε για την απόφασή του να πολιτευτεί, για τις απόψεις που εξέφρασε περί «σαβούρας» στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και για την επιλογή του να βρεθεί με την κόρη του στο θεατρικό σανίδι, μίλησε ο Γιάννης Μπέζος.

«Δεν… μασάω σε επιθέσεις. Ποτέ δεν το έκανα. Πόσο, δε, που έγιναν ουκ ολίγες το τελευταίο διάστημα. Θα λέω ό,τι θέλω και όποτε θέλω και δεν θα μου πει κανείς αν θα παίξω με την κόρη μου» δήλωσε ο ηθοποιός στο τηλεοπτικό περιοδικό «showzαπ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετράω τόσα χρόνια στον χώρο και δεν θα μου υποδείξει κανείς τι θα πω. Ας πουν ό,τι θέλουν. Έτσι κι αλλιώς, με ενδιαφέρει μόνο η γνώμη αυτών που εκτιμώ, όχι αυτών που επιτίθενται για να θορυβούν και να υπάρχουν. Μίλησα για τη σαβούρα που όντως υπήρχε, γιατί να μην το πω; Μήπως θιχτεί κανένας; Θα λέω ό,τι θέλω, θα ασχολούμαι με την πολιτική, γιατί έτσι μ’ αρέσει. Και θα διεκδικώ τη διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου, αν νομίζω πως έχω να καταθέσω όραμα και άποψη» πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» του Ζαν Ανούιγ και για τον ομώνυμο ρόλο διάλεξε την κόρη του, Ηρώ, γεγονός που σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά. Ο ίδιος για άλλη μια φορά απάντησε στους επικριτές του λέγοντας ότι: «Όσο για το ότι παίζω με την κόρη μου μετά από πέντε χρόνια που μετράει στον χώρο και δεν έχει εμφανιστεί σε καμία τηλεοπτική ή θεατρική μου δουλειά, εκεί είναι που δεν πρόκειται να δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Σε κανέναν απολύτως… Τέλος».

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Μπέζος: «Απαξιώ!»
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013, 10:46

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης