Φαίνεται πως οι πλαστές πινακίδες έχουν γίνει must τον τελευταίο καιρό, αφού ακούμε και από ένα περιστατικό τη μέρα.

Αυτή τη φορά μιλάμε για τη γνωστή ηθοποιό Δήμητρα Παπαδήμα, σύζυγο του Γιάννη Μποσταντζόγλου, η οποία έπεσε θύμα απάτης από άγνωστο, ο οποίος κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες που έφεραν τον αριθμό του δικού της αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γνωστή ηθοποιός ανακάλυψε με μεγάλη της λύπη την απάτη όταν πήγε να παραλάβει χρήματα που της χρωστούσε το Δημόσιο από το 2009 και της ζητήθηκε να προσκομίσει έγγραφο με τη φορολογική της ενημερότητα.

«Έπαθα σοκ όταν διαπίστωσα ότι χρωστούσα στην εφορία ένα ποσό το οποίο μου είχε επιβληθεί ως πρόστιμο από το λιμεναρχείο της Χίου, διότι εκεί -συγκεκριμένα το 2011- βρέθηκε εγκαταλελειμμένο ένα αυτοκίνητο το οποίο έφερε πινακίδες με τον αριθμό του δικού μου οχήματος» είπε η Δήμητρα και συνέχισε αγανακτισμένη:

«Η απάτη εις βάρος μου επιβεβαιώθηκε ύστερα από δικές μου συνεχείς οχλήσεις στις αρμόδιες τοπικές αρχές της Χίου και όχι μόνο, που αρχικά αδυνατούσαν να βγάλουν άκρη. Ευτυχώς, κάποια στιγμή, οι υπεύθυνοι στον Δήμο του νησιού αντιλήφθηκαν ότι οι πλαστές πινακίδες είχαν μπει σε αυτοκίνητο άλλης μάρκας από το δικό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Δήμητρα Παπαδήμα κατάφερε τελικά να δικαιωθεί και να διαλευκανθεί η υπόθεση.

«Η αλήθεια είναι πως επέμεινα να διαλευκανθεί το θέμα και όχι να πληρώσω το πρόστιμο και “να πάει στο διάολο”, όπως μου έλεγαν κάποιοι» κατέληξε η ηθοποιός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης