Ο Γουίλι Καλβουρτζής μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε με τη συμμετοχή του στο «Survivor».

«Κατά την παραμονή μου στο νησί αντιμετώπισα διάφορα γαστρεντερολογικά προβλήματα από τις καρύδες που έτρωγα. Γι’ αυτό επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκα διατροφολόγο. Όταν με επέλεξαν να πάω στον Άγιο Δομίνικο, ένιωσα πολύ τυχερός. Καθώς περνούσαν, όμως, οι μέρες και έβλεπα την πλάτη μου γεμάτη φουσκάλες από τα τσιμπήματα των κουνουπιών, φοβήθηκα, όπως και η παραγωγή άλλωστε, μην πάθω κάποια σοβαρή αλλεργία. Μου έδωσαν φάρμακα» είπε ο πρώην «μαχητής» στην εφημερίδα Εspresso και πρόσθεσε: «Ήθελα πρώτα να βγάλω τη βρόμα από πάνω μου. Τριβόμουν για μια ώρα. Μετά το μπάνιο, πέρασα στον μπουφέ. Την πρώτη ημέρα έφαγα λίγο κοτόπουλο με ρύζι. Ήμουν υποψιασμένος. Τη δεύτερη μέρα δεν κρατήθηκα, έφαγα επτά πιάτα και ήπια αναψυκτικό. Ήταν σαν να γινόταν έκρηξη στο στομάχι μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης