Μόλις 11 μήνες από τη γέννηση της κόρης της, Luna, η Crissy Teigen σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά για τη μάχη της με την επιλόχεια κατάθλιψη, τονίζοντας πως «όλες μπορεί να το πάθουν» και πως «δεν είναι μια ασθένεια για την οποία πρέπει να ντρέπεσαι».

Το 31χρονο μοντέλο εξομολογήθηκε στο «Glamour» ότι αντιμετώπισε αρκετά από τα συμπτώματα της επιλόχειας κατάθλιψης για αρκετούς μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, τον Απρίλιο του 2016, αλλά δεν είχε ιδέα για το πού βρισκόταν η ρίζα του προβλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το να σηκωθώ από το κρεβάτι και να πάω στο στούντιο ήταν οδυνηρό. Η μέση μου, οι ώμοι μου, ακόμη και οι καρποί μου πονούσαν. Δεν είχα όρεξη. Περνούσαν ακόμη και δύο ημέρες χωρίς να βάλω μπουκιά στο στόμα μου» είπε, ενώ μίλησε και για τα ξεσπάσματά της.

«Καθόμουν στο καμαρίνι μου, ενώ μου έφτιαχναν τα μαλλιά και το μακιγιάζ, και κάποιος από το συνεργείο ερχόταν και ρωτούσε: ”Crissy, ξέρεις τους στίχους αυτού του τραγουδιού;” και γινόμουν έξαλλη. Έφευγα, βούρκωνα και ξεσπούσα σε κλάματα» διηγήθηκε και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ήμουν τόσο λυπημένη. Κατηγορούσα τον εαυτό μου πως πιθανώς να είμαι προορισμένη να γίνω μαμά και τίποτα άλλο. Έμενα στο ίδιο σημείο στον καναπέ και σπάνια είχα την ανάγκη να σηκωθώ για να πάω στην κρεβατοκάμαρα να κοιμηθώ. Ο γιατρός μου έβγαλε ένα τετράδιο και άρχισε να απαριθμεί τα συμπτώματά μου. Εγώ έλεγα ”Ναι, ναι, και αυτό, ναι” και κάπως έτσι βγήκε η διάγνωση: επιλόχειος κατάθλιψη και άγχος!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης