Για τέταρτη χρονιά, η Τάμτα στηρίζει την εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού, παρουσιάζοντας στο κοινό το ροζ ημερολόγιο 2013 της εταιρείας καλλυντικών Avon. Η παρουσίαση του ημερολογίου παίρνει μορφή με τις ροζ βραδιές, συναυλίες που έγιναν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και κορυφώθηκαν με μια unplugged – live streaming συναυλία για όλη την Ελλάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 21.45, η Τάμτα έδωσε την τελευταία unplugged συναυλία με την οποία παρουσίασε το ροζ ημερολόγιο της Avon για το 2013. Η συναυλία μεταδόθηκε με live streaming και μέχρι στιγμής την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 4.500 άτομα στο Διαδίκτυο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Τάμτα τόνισε τη σημασία της πρόληψης και δήλωσε την έμπρακτη στήριξή της για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού. Στο πλάι της επί σκηνής βρέθηκαν ο Μύρωνας Στρατής και η Μελίνα Μακρή από τους «Vegas», οι οποίοι με την παρουσία τους υποστήριξαν την εκστρατεία με τον τρόπο με τον οποίο γνωρίζουν καλύτερα: το τραγούδι.

Ανάμεσα σε πολλή μουσική, ιδιαίτερες διασκευές διεθνών επιτυχιών αλλά και του προσωπικού ρεπερτορίου των καλλιτεχνών που παραβρέθηκαν επί σκηνής, ο κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος (διευθυντής κλινικής μαστού & υπεύθυνος ημερήσιας νοσηλείας στον «Άγιο Σάββα») δήλωσε παλιός ροκάς, αναφέρθηκε στις σημαντικότερες επιτυχίες της εκστρατείας, παρότρυνε τις γυναίκες να προσέχουν του εαυτό τους και μας κάλεσε όλους να συνεχίσουμε να ροκάρουμε πάνω στο ροζ ημερολόγιο…

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ανάμεσα σε άλλους ο Zeraw από τους «Vegas» και ο Γιώργος Παπαδημητράκης από τα «Κόκκινα χαλιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης