Ο δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ έχασε στις ρεπουμπλικανικές συνελεύσεις στην πολιτεία Ουαϊόμινγκ και στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα, Ουάσινγκτον, αλλά εξακολουθεί να παραμένει πρώτος στην κούρσα για το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Μετά το αντιμουσουλμανικό μένος και τις… εμπρηστικές δηλώσεις για τους τζιχαντιστές, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών δηλώνει ότι θέλει να χτίσει τοίχο στο Μεξικό και άλλον έναν στη Συρία, με στόχο να αποτρέψει τους μετανάστες από την κεντρική Αμερική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτές αλλά και πολλές άλλες δηλώσεις οι celebrities της Αμερικής αρνούνται να πιστέψουν ότι ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ τα πάει τόσο καλά στην κούρσα για την προεδρία και φυσικά ρίχνουν «Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο» μέσω social media.

Δείτε τις αντιδράσεις των επωνύμων:


Η Μάιλι Σάιρους πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία της να κλαίει γοερά… με το σχόλιο: δεν θα σταματήσω να κλαίω, αν προχωρήσει η υποψηφιότητα αυτού του ανθρώπου! Πρόσθεσε ότι θα αλλάξει χώρα αν η Αμερική αποκτήσει Πρόεδρο τον Τραμπ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκάθαρα η Σερ στο Τwitter: «Ο Τραμπ θα συνεχίσει να προκαλεί Θυμό, Φόβο, Χάος αν οι Ρεπουμπλικανοί δεν του δώσουν το χρίσμα, πολλοί υποστηρικτές του θα μας δείξουν τι σημαίνει Βία».


Γέλασε ειρωνικά «χα-χα» μόλις τη ρώτησαν αν θα στηρίξει τον Τραμπ!


Το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν μαίνεται: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι γαμ… χαζός και θα το λέω κάθε φορά».

Η Άμπερ Ρόουζ δήλωσε ότι θα αλλάξει χώρα, αν τύχει και βγει πρόεδρος ο Τραμπ.


Ο Τζόνι Ντεπ, ντυμένος Ντόναλντ Τραμπ, τον μιμείται σε χιουμοριστική εκπομπή. Ο 52χρονος Ντεπ δεν χαρίστηκε στον Τραμπ, τον οποίο χαρακτήρισε «παλιόπαιδο».


Η Λατίνα ηθοποιός Εύα Λονγκόρια δήλωσε στο E! news: «Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο Τραμπ και όσοι τον ακολουθούν είναι ότι τα λόγια του δημιουργούν συναισθηματικό δηλητήριο».


Ο Χολιγουντιανός σταρ Ματ Ντέιμον δεν είναι θυμωμένος αλλά στενοχωρημένος για την ξενοφοβική στάση του Τραμπ απέναντι τους μετανάστες, μιας και ο ίδιος έχει παντρευτεί σύζυγο από την Αργεντινή: «Μιλάει υποτιμητικά για τη γυναίκα μου και τις κόρες μου».

Η Κολομβιανή ποπ σταρ Shakira έγραψε για τον Τραμπ στο Twitter: «Κανένας που ζει σε αυτόν τον αιώνα δεν μπορεί να συμπαρασταθεί σε τόση άγνοια».


Ο Μπράιαν Κράνστον -πρωταγωνιστής της σειράς «Breaking Bad»- θεωρεί refreshing την ανοησία του Τραμπ. Ο Κράνστον φημίζεται για την ειρωνεία του!


Η ηθοποιός – και παντρεμένη με δισεκατομμυριούχο – Σάλμα Χάγιεκ όταν ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα Τραμπ και τις απόψεις του για το μεταναστευτικό, απάντησε: «Όλοι δικαιούνται κάποια στιγμή να είναι ηλίθιοι».

 Πηγή:Life

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης