Για τη συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision μίλησε σε γνωστό περιοδικό η Δάφνη Μπόκοτα, η οποία δεν παρέλειψε να κάνει και τις δικές της προβλέψεις…

«Το τραγούδι της Δέσποινας Ολυμπίου έχει μία υπέροχη ενορχήστρωση και θεωρώ ότι, αν φέτος είναι η χρονιά της μπαλάντας, θα μπορούσε να φθάσει ψηλά, να πάει πολύ καλά. Και για την ελληνική συμμετοχή έχω καλό feeling, γιατί τα Βαλκάνια θα την υποστηρίξουν. Από τότε που άλλαξε ο χάρτης της Eurovision, είναι εύκολο για την Ελλάδα να είναι στη δεκάδα» λέει και δικαιολογεί το γεγονός ότι πέρυσι η Ελευθερία Ελευθερίου ήρθε στην 17η θέση: «Πήγε στην Eurovision χωρίς να έχει σοβαρή υποστήριξη, όπως πήγαινες τη δεκαετία του ‘90. Φέτος, είναι διαφορετικά τα πράγματα και φάνηκε και από τη διοργάνωση του ελληνικού τελικού. Το τραγούδι έχει “πλάτη” και υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που θα το “σπρώξει” στο εξωτερικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά, φέτος, κάποιες πολιτικές δυνάμεις είχαν διατυπώσει την αντίθεσή τους να λάβει μέρος φέτος η Ελλάδα στην Eurovision. Τι απαντά η Δάφνη Μπόκοτα για αυτό; «Συμφωνώ ότι φέτος η Ελλάδα δεν θα έπρεπε με κανέναν τρόπο να πάρει μέρος στον διαγωνισμό. Είναι γνωστό ότι στο εξωτερικό δεν υπάρχει καλή εικόνα για την Ελλάδα πια, γι’ αυτό θα έπρεπε να μην προκαλούμε! Και επιπλέον, δεν καταλαβαίνω σε ποιον θα προσφέρει χαρά η συμμετοχή μας, όταν ο καθένας έχει να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα; Βγαίνουμε διαμελισμένοι στην Ευρώπη να αποδείξουμε τι; Ότι “Alcohol is free”;», ενώ για το μήνυμα που περνάει το τραγούδι μας λέει: «Διαφωνώ με τη συγκυρία που επιλέξαμε να στείλουμε το συγκεκριμένο τραγούδι, παρόλο που πιστεύω ότι θα είναι μέσα στη δεκάδα! Αυτό για μένα, όμως, δεν είναι απαραίτητα επιτυχία».

Τέλος, η Δάφνη Μπόκοτα μιλάει για τον ιστορικό καβγά της με τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου στο Fame Story 3: «Δεν ήταν στημένος, σε καμία περίπτωση! Και παρόλο που έχουν περάσει χρόνια από τότε και μπορώ και το βλέπω με πιο ψύχραιμο μάτι πια, είμαι σίγουρη ότι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσα και τώρα. Δεν ανέχομαι συμπεριφορές του τύπου “ξέρεις ποιος είμαι εγώ και τι έχω κάνει στη ζωή μου;”. Δεν μετάνιωσα! Και παρόλο που ο φίλτατος Χατζηστεφάνου το έκανε για να προωθήσει τον εαυτό του, θεωρώ ότι μάλλον εγώ βγήκα ωφελημένη από την συμπεριφορά του».

Πηγή: Down Town Κύπρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης