Η Έλενα Παπαβασιλείου έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο life style περιοδικό και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους μένει ακόμα με τη μαμά της καθώς και τα χαρακτηριστικά του άνδρα που θέλει να ερωτευτεί.

– Γιατί εξακολουθείς να μένεις στο ίδιο σπίτι με την αδελφή και τη μητέρα σου; Δεν θα ήθελες να αυτονομηθείς επιτέλους;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο παρελθόν, όταν ακόμη έκανα το πρωινό στον ALPHA, σκεφτόμουν να νοικιάσω ένα σπίτι και να μείνω μόνη μου, αλλά δούλευα τόσο πολύ, που κάτι τέτοιο ήταν απαγορευτικό. Ξεκινούσα στις 04.00 το πρωί για το κανάλι και επέστρεφα το απόγευμα, πτώμα από την κούραση. Αν δεν είχα τη μάνα μου να με φροντίζει και να με περιποιείται, θα ήταν φοβερά δύσκολο αυτό».

– Σου λείπει ένας μεγάλος έρωτας;

«Κοίτα, είμαι μόνη μου! Αλλά δεν σκέφτομαι ότι μου λείπει κάτι. Όταν είναι να έρθει, δεν θα με ρωτήσει (γελάει). Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε μόνοι μας. Αλλά διανύω μία δημιουργική φάση και δεν παραπονιέμαι για κάτι. Η ζωή θα τα φέρει όλα στην ώρα τους. Αυτό θέλω να πιστεύω. Ο έρωτας είναι το αλατοπίπερο της ζωής, τον χρειάζομαι, μου αρέσει, αλλά δεν αγχώνομαι, ούτε πιέζομαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Πώς είναι ο ιδανικός άνδρας για σένα;

«Αχ, θέλω να μου βγάζει την καλύτερη πλευρά μου! Να με γεμίζει όμορφα συναισθήματα, αγάπη, εμπιστοσύνη».

– Εξωτερικά;

«Θέλω απλώς να με ελκύει ο άλλος. Δεν θέλω να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πάντως προσέχω αν έχει κάποιος ζεστό βλέμμα και ωραία χέρια».

– Το βιολογικό σου ρολόι έχει χτυπήσει;

«Όχι, δεν είμαι σε φάση να κάνω ακόμη ένα παιδί. Θέλω να γνωρίσω έναν μεγάλο έρωτα, να κάνουμε οικογένεια και όλα να έρθουν μόνα τους. Δεν ξυπνάω και κοιμάμαι με το άγχος του “πότε θα κάνω ένα παιδί;”. Όχι! Όταν έρθει αυτό, θέλω να έρθει μέσα σε κανονικές συνθήκες και, οπωσδήποτε, μέσα σε μία ενωμένη οικογένεια».

ΠΗΓΗ: Down Town Κύπρου

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης