Καλεσμένη σήμερα Τετάρτη 19 Μαρτίου στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε η Ελένη Καστάνη και μίλησε εφ’όλης της ύλης.

Για τα οφειλόμενα χρήματα από την καλοκαιρινή περιοδεία που έκανε, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Εντάξει, καλλιτεχνικά πήγαμε πάρα πολύ καλά. Εισπρακτικά δεν πήγαμε τόσο. Στα νησιά είχαμε πάει πολύ καλά, στην Αθήνα είχε πολλές παραστάσεις εκείνη την περίοδο, ήταν και ένα δύσκολο έργο και είμαστε ακόμα απλήρωτοι… Εγώ, ο Στέλιος, ο σκηνοθέτης, ο σκηνογράφος, ο τεχνικός… Δόξα τω Θεώ, όμως, φέτος είμαστε καλά! Έχουμε καλό επιχειρηματία…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό, τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Ελένη Καστάνη ανέφερε: «Έχω κάνει έναν γάμο και έχω ένα παιδί. Δεν ξαναπαντρεύτηκα και δεν έχω και διάθεση για κάτι τέτοιο. Από την αρχή δεν ήμουν πολύ υπέρ του γάμου. Και τον γιο μου τον έκανα μεγάλη σχετικά. Ο γιος μου πια είναι δεκατεσσεράμισι χρονών, πάει Λύκειο», ενώ συμπλήρωσε: «Έμεινα 7 χρόνια παντρεμένη, αλλά 14 χρόνια ήμασταν μαζί με τον άντρα μου συνολικά. Ήμουν πιο καλή μάνα από σύζυγος. Είναι δύσκολο να είσαι παντρεμένος με έναν ηθοποιό και εσύ ο ίδιος να μην είσαι. Δεν ήταν εύκολο και ακολουθούσε και τον αγώνα μου για να πετύχω στην δουλειά μου κι αυτό άφησε πίσω τον γάμο».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην άτυχη εγκυμοσύνη της: «Ήμουν έγκυος παλιά, όταν γυρίζαμε το “Δις Εξαμαρτείν”, αλλά εκείνο το παιδί δεν το γέννησα. Θεωρώ αν είχα γεννήσει εκείνο το παιδί, δεν θα χωρίζαμε. Μετά μεσολάβησαν άλλα 7 χρόνια για να κάνω τον γιο μου. Εκείνο το παιδί δεν έπρεπε να γεννηθεί, έπρεπε να διακοπεί η κύηση, είχε πρόβλημα το παιδάκι. Και όταν πια γεννήθηκε ο γιος μου, είχαν μεσολαβήσει πολλά και η σχέση μας είχε φθίνει»…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης