Μπορεί η Ελένη Τσολάκη να είναι ένα κορίτσι χαμογελαστό κι έξω καρδιά, έχει όμως κι αυτή άγχη, φοβίες και ψυχαναγκασμούς όπως όλοι μας. Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων στο People για το άλλο της πρόσωπο, που δεν έχουμε γνωρίσει μέσα από την τηλεοπτική της παρουσία.

 
– Στη Θεσσαλονίκη ανεβοκατεβαίνεις με το αυτοκίνητο;
«Ναι. Φοβάμαι πολύ τα αεροπλάνα. Έχω αυτή την ανασφάλεια, ξέρεις, όταν δεν έχω τον έλεγχο. Φοβάμαι ακόμη και το Αθήνα – Θεσσαλονίκη, που είναι μόλις 45 λεπτά. Δεν μπαίνω, για παράδειγμα, σε αυτοκίνητο, αν δεν εμπιστεύομαι αυτόν που οδηγεί.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 – Είναι κάτι σαν ψυχοθεραπεία το να οδηγείς μόνη σου;

 «Ναι. Και έχω τους δικούς μου και τους φίλους μου που μου λένε να έχω παρέα, αλλά εγώ το λατρεύω. Βάζω μουσική, απολαμβάνω τη διαδρομή. Καθαρίζει το μυαλό μου. Κάνω μικρούς απολογισμούς, βλέπω τα πράγματα μακριά από πίεση, πιο καθαρά. Το κακό είναι πως το μυαλό μου δεν σταματά να δουλεύει. Κάνω διάφορες σκέψεις ταυτόχρονα, τύπου «τι λάθος έκανα σε εκείνο το θέμα;», «τι θα κάνω αύριο;», «ποιον άνθρωπο μπορεί να αδίκησα;». Και όλη αυτή η διαδικασία μού κάνει καλό, γιατί φτάνοντας στον προορισμό μου αισθάνομαι να μου έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος.»

 – Είσαι τύπος που αγχώνεται; Γιατί στην εκπομπή δεν φαίνεται κάτι τέτοιο….

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης