Είναι μια ανατρεπτική γυναίκα που δεν κολλάει σε ταμπού και κατεστημένα. Γι’ αυτό και άλλωστε προτίμησε να παρουσιάσει την ανατρεπτική εκπομπή «Hashtag».

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη που σήμερα Πέμπτη στην εκπομπή της, θα αναλύσει την έννοια του «πορνό» μέσα από βιωματικό ρεπορτάζ, αλλάζοντας για λίγο ρόλο σε σκηνοθέτιδα ερωτικής ταινίας γνωστής παραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, πριν από δύο ημέρες, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Μέσα από το blog της, η παρουσιάστρια δίνει τη δική της απάντηση σε όσους κατέκριναν την επιλογή της αρνητικά και εκφράζει τη δική της οπτική. «Είμαι straight, μου αρέσουν ερωτικά οι άντρες, αλλά αν έπρεπε να πάω με έναν γέρο που η μυρωδιά στα χνώτα του μαρτυρά την ηλικία του, ίσως προτιμούσα αν είχα την επιλογή, να πάω με μία όμορφη γυναίκα», σημειώνει στο mustonline, τονίζοντας ότι είναι κατά της ηθικολογίας και των απόλυτων δηλώσεων.

Αναλυτικότερα στο κείμενό της γράφει:
«Και ανεβάζω που λέτε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα που κάναμε με τους πρωταγωνιστές της Sirina, για τις ανάγκες του HASHTAG. Μα τω θεώ, δεν περίμενα ότι θα γίνει τέτοιος πανικός. Ό,τι θα αποτελέσει “είδηση σοκ” για τα ελληνικά sites και blogs…

Αν όντως ο μέσος Έλληνας σοκαρίστηκε τόοοοσο από το γεγονός ότι ανέβασα στον λογαριασμό μου, έναν άνδρα γυμνό να αφήνει στην φαντασία του άλλου, το τι μπορεί να κάνει εκείνη την ώρα σε μία γυναίκα, την ώρα που…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης