Το «Frangelico» άνοιξε και πάλι τις πόρτες του… και καλωσόρισε την πιο κεφάτη παρέα της πόλης, τον Κώστα Καραφώτη, την Χριστίνα Κολέτσα, την Μαρία Ιακώβου και τον Νικηφόρο που απ’ την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου είναι οι «ένοχοι» για την νυχτερινή διασκέδαση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Καραφώτης, με το νέο του τραγούδι «Ξαφνικά» δια χειρός Κυριάκου Παπαδόπουλου – Ηλία Φιλίππου να έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά, για να γίνει το αγαπημένο μας για τον φετινό χειμώνα, αλλά και με τις επιτυχίες του «Χωρίζουμε απόψε» , «Ήρθες εσύ», «Άγγελοι», «Δεν θα μείνω», «Δήλωση καρδιάς», «Όλα θα πάνε καλά», «Απεργώ» , «Πάρτα και φύγε» για ακόμη μια φορά μας ταξιδεύει με την ξεχωριστές ερμηνείες του.

Η Χριστίνα Κολέτσα, λαμπερή και με πάντα κεφάτη, ξεσηκώνει το κοινό με τα τραγούδια της «6Η αίσθηση», «Πιο καλά», «Μοναδική» αλλά και με το νέο της τραγούδι «Γίναμε» που ακούγεται δυνατά στα clubs της χώρας. Η Μαρία Ιακώβου, εκτός απ’ τις επιτυχίες της «Μαύρα Μεσάνυχτα» , «Για σένα ανασαίνω», «Πάλι δεν είσαι εδώ», «Πάντα κρατάει λίγο» μας παρουσιάζει και το νέο της τραγούδι «Θα πληρώσεις» στο οποίο υπογράφει μουσική και στίχους ο Νίνο και ήδη έχει αγαπηθεί απ’ το κοινό. Ο Νικηφόρος, ένας απ’ τους πιο πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές της νέας γενιάς, με τα τραγούδια του «Υποσχέσου», «Σε ένα φιλί σου είναι ο θεός» αλλά και την τελευταία του επιτυχία «Κάνω κύκλους» δίνει το δικό του στίγμα στο πιο κεφάτο σχήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που επισκέφθηκαν το νυχτερινό κέντρο από τις πρώτες κιόλας ημέρες ανάμεσα τους ο Σταμάτης Γονίδης με την σύζυγο του ο οποίος δεν αρνήθηκε την πρόσκληση του Κώστα Καραφώτη να τραγουδήσει μερικές απ’ τις επιτυχίες του. Το ίδιο βράδυ ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την παρέα του διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο, όπως και ο Λούκας Γιώρκας αλλά και η Χριστίνα Μαραγκόζη.
Την πιο κεφάτη παρέα της πόλης συμπληρώνει ο ταλαντούχος Θανάσης Βασιλάκος.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης