Το ίνδαλμα της ποπ μουσικής, η Lady Gaga, αγόρασε 55 προσωπικά αντικείμενα που ανήκαν στον πάλαι ποτέ, αδιαφιλονίκητο, «βασιλιά» του διεθνούς πενταγράμμου Michael Jackson, στη διάρκεια δημοπρασίας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο, και η οποία συγκέντρωσε 5 εκατ. δολάρια.

Στη δημοπρασία, που πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hills από τον οίκο Julien’s Auctions, εκποιήθηκαν 465 τεμάχια του βασιλιά της ποπ, μεταξύ άλλων κοστούμια και προσωπικά του αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποίησε σε συναυλίες και σε βίντεο κλιπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κορωνίδες» της δημοπρασίας ήταν το σακάκι της περιοδείας του Τζάκσον BAD, που απέφερε 240.000 δολάρια, ένα λευκό γάντι, που εκποιήθηκε για 192.000 δολάρια και ένα σακάκι Pepsi and Awards, που πωλήθηκε έναντι 68.000 δολαρίων, προστίθεται στην ανακοίνωση του οίκου δημοπρασιών.

Μετά την δημοπρασία της Κυριακής, η Lady Gaga ανακοίνωσε στα 51 εκατ. των φίλων της στο Twitter πως «τα 55 κομμάτια που απέκτησα σήμερα θα αρχειοθετηθούν και θα τύχουν ιδιαίτερης προσοχής υπέρ του πνεύματος και της αγάπης προς τονJackson, του θάρρους και των θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης