Με όλη τη λαμπρότητα που αρμόζει σε γαλαζοαίματους, τελέστηκε το Σάββατο που μας πέρασε στο παλάτι της Στοκχόλμης, ο γάμος του πρίγκιπα Carl Philip και της Sofia Hellqvist. Η πάλαι ποτέ εκρηκτική παίκτρια ριάλιτι, μεταμορφώθηκε σε μια σύγχρονη σταχτοπούτα και είδε την ζωή της να αλλάζει μέσα σε μερικά λεπτά.

Όταν τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα: Άνθρωποι που γεννήθηκαν με ένα απλό… όνομα χωρίς το «βασιλική Υψηλότης» να προηγείται, ερωτεύτηκαν και τα έβαλαν με το κατεστημένο που προβλέπει οι εστεμμένοι να παντρεύονται γαλαζοαίματους. Ιστορίες έρωτα ή επιτυχίας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και να χει, πρόκειται για απίθανες, ονειρεμένες συναντήσεις γεμάτες με το υλικά της φαντασίας. Εξουσία, πλούτη, ομορφιά, προνόμια, ενίοτε κρυφά δράματα…



Grace Kelly

Η πρώτη διδάξασα. Στο φεστιβάλ Κανών το 1955, η Grace Kelly συναντά τον Πρίγκιπα Reinier III του Μονακό. Η Aμερικανίδα σταρ τον παντρεύεται το 1959 αλλά δυσκολεύεται να «συρρικνωθεί» στο πρωτόκολλο του παλατιού. Παρόλα αυτά στάθηκε ιδανική σύζυγος για τον «θλιμμένο πρίγκιπα του Μονακό».


Πριγκίπισσα Diana
Μια πριγκίπισσα με μια «μητριά» βασίλισσα σε ένα παραμύθι χωρίς βασιλόπουλο στην ουσία και καλό τέλος. Μια ζωή που τελειώνει στα 36 στην άμαξα που έγινε κολοκύθα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πριγκίπισσα Letizia Ortiz Rocasolano
Πριν παντρευτεί τον Πρίγκιπα Felipe της Ισπανίας, η Letizia Ortiz Rocasolano ήταν διαπρεπής δημοσιογράφος (Bloomberg, CNN+, TVE Televisión Española). Ήταν η πρώτη βασίλισσα της Ισπανίας με «λαϊκή» καταγωγή.


Πριγκίπισσα Τατιάνα της Ελλάδας και της Δανίας
Η Τατιάνα Μπλάτνικ διοργάνωνε events για τον οίκο της Diane von Fürstenberg, όταν γνώρισε τον πρίγκιπα Νικόλαο Γλύξμπουργκ το 2003 σε διακοπές για σκι με ένα κοινό φίλο. Ο ορκισμένος εργένης γοητεύτηκε μαζί της και άλλαξε ρότα..


Kate Middleton 
Η Kate Middleton λέγεται πως ακολουθεί τα βήματα της Diana… Και εδώ τα γνωστά … Η απόλυτη ιστορία ενός εστεμμένου που ερωτεύεται κοινή θνητή. Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο κολέγιο St Andrews. 


Mette-Marit Τjessem Ηoiby
Η ηλικίας 41 ετών Mette-Marit Τjessem Ηoiby ήταν single mother όταν γνώρισε σε μια ροκ συναυλία τον πρίγκιπα της Haakon της Νορβηγίας, το 1996. Την παντρεύτηκε παρά τα σκάνδαλα για ναρκωτικά στην πρώτη νιότη και έχουν δύο παιδιά.


Βασίλισσα Rania της Ιορδανίας
Η Rania al Yassin ήταν γυναίκα καριέρας, (σε Citibank και Apple) πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Abdullah II στις 10 Ιουνίου 1993. Την φλέρταρε πέντε μήνες. Από τότε έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς φυσιογνωμίες στον αραβικό κόσμο.


Salma Bennani
H Salma Bennani γεννήθηκε στη Φεζ από εύπορη οικογένεια. Τριών ετών έχασε τους γονείς της, έμεινε με τη γιαγιά και σπούδασε πληροφορική. Το 1999 σε ένα πάρτι γνώρισε τον διάδοχο του μαροκινού θρόνου Μοχάμεντ VI. Εκείνος γοητεύτηκε από την κοκκινομάλλα καλλονή και την έκανε πριγκίπισσα Lalla Salma του Μαρόκου. Διατηρεί χαμηλό προφίλ αλλά είναι δραστήρια σε αγαθοεργίες.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης