Η μητέρα του Elton John μίλησε για πρώτη φορά για τον λόγο που ήρθε σε ρήξη με το γιο της κι έχουν να μιλήσουν σχεδόν επτά χρόνια, εκφράζοντας την πικρία της για τον σύζυγο του.

Όπως αναφέρει η Sheila στην Daily Mail, παρόλο που ήταν μία στοργική μητέρα για αυτόν στα παιδικά του χρόνια και τον στήριξε σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της καριέρας του, ο Elton επέλεξε να διακόψει κάθε επαφή μαζί της, μετά από έναν καυγά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, είναι 7 χρόνια, τον Ιούνιο. Αλλά ξέρετε, έχω συνηθίσει σε αυτό. Και ήταν όλα τόσο ηλίθια, τόσο ασήμαντα».

Όλα ξεκίνησαν, αποκαλύπτει, όταν ο τραγουδιστής της τηλεφώνησε ξαφνικά και τη διέταξε να κόψει κάθε επαφή με δύο από τους παλαιότερους φίλους τους, τον Μπομπ Χάλεϊ και τον Τζον Ρέιντ με τους οποίους είχε μαλώσει.

Ο Μπομπ Χάλεϊ ήταν οδηγός και προσωπικός βοηθός του Elton John τον οποίο απέλυσε μετά από περισσότερα από 30 χρόνια υπηρεσίας και ο Τζον Ρέιντ από την άλλη, ήταν μάνατζερ του Έλτον Τζον και αργότερα εραστής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Sheila γνώριζε αυτούς τους δύο άνδρες για δεκαετίες, την στήριζαν ιδιαίτερα και τους αγαπούσε και όπως είπε αρνήθηκε κατηγορηματικά να τους αποκόψει από τη ζωή της. «Του είπα: “δεν θέλω να τους κόψω από τη ζωή μου. Ο Μπόμπ είναι σαν γιος μου και πάντα ήταν εδώ και με πρόσεχε” Ο Έλτον, που δε συνηθίζει να βρίζει, άρχισε να μου μιλάει απαίσια και προς μεγάλη έκπληξή μου, μου είπε ότι με μισούσε. Και στη συνέχεια μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Φανταστείτε! Σε μένα, τη μητέρα του!».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης