Η Πατρινή show woman μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά στο περιοδικό «Like» για τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη.

«Ήταν μια μεγάλη ανατροπή και για τους δυο» αποκάλυψε η Νίνα Λοτσάρη και πρόσθεσε: «Όλοι κάνουμε τα λάθη μας και όλοι μπορούμε να επαναπαυτούμε. Δεν θεωρώ όμως ότι είχα μπει σε αυτό το τριπάκι. Άλλα έπαιξαν ρόλο στη δική μας περίπτωση. Πράγματα που είναι δικά μας, προσωπικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον τρόπο που βίωσε τον χωρισμό της, η ίδια λέει χαρακτηριστικά: «Είναι πραγματικά ένας θάνατος. Τον βιώνεις κανονικά. Την οδύνη, το θυμό, τα πάντα. Με το χρόνο όμως, σιγά σιγά, όλα αλλάζουν, ηρεμούν».

Στην ερώτηση αν σκέφτηκε τι θα έλεγε ο κόσμος για τον χωρισμό αυτό, η ίδια απαντά: «Ήμουν πάρα πολύ εγκλωβισμένη στο τι θα πει ο κόσμος. Με απασχολούσε πολύ γενικά στη ζωή μου. Ίσως γιατί είμαι από μια μικρότερη πόλη, όπως είναι η Πάτρα; Ίσως φταίει ο χαρακτήρας μου, που θέλω πάντα να φαίνομαι σωστή; Ερχόταν στο καμαρίνι μου ο κόσμος και μου έλεγε πόσο υπέροχη μαμά, σύζυγος και εργαζόμενη γυναίκα ήμουν. Μου έδειχναν ότι έχω την εικόνα της σούπερ γυναίκας. Φοβόμουν πολύ μήπως χάσει ο κόσμος την εικόνα αυτή που είχε για μένα. Δεν το ήθελα καθόλου. Με είχε στοιχειώσει. Δεν υπάρχει όμως χειρότερο πράγμα από τα εγκλωβίζεσαι σε μια εικόνα και να μην κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις».

Πηγή: govastileto

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης