Η Νικολέτα Καρρά τοποθετήθηκε στο θέμα των τουρκικών σειρών και τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού πρόκειται για μόδα και όποιος έχει την κατάλληλη μόρφωση δεν πρόκειται να διαβρωθεί από μια σαπουνόπερα στην τηλεόραση.

«Δεν μ’ αρέσει να είμαι αφοριστική και να λέω ότι όλα τα τούρκικα σίριαλ είναι χάλια. Υπάρχουν τούρκικες παραγωγές που είναι πολύ καλές και μεγάλες, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό. Τι να σχολιάσω; Αν πρέπει να υπάρχουν; Αφού είναι καλές σειρές, σαφώς και θα κάνουν νούμερα τηλεθέασης, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί θα πρέπει να γκρινιάζουμε γι’ αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν, πάντως, κάποιοι άνθρωποι που ενοχλούνται από την ύπαρξη των τούρκικων…

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τους Τούρκους ούτε με τους Βούλγαρους ούτε με τους Βραζιλιάνους, που κάποτε έπαιζαν πολλά βραζιλιάνικα σίριαλ, ούτε με τους Αμερικανούς. Έχουμε ζήσει εποχές που έχουν παρελάσει διάφορες εθνικότητες στην ελληνική τηλεόραση. Δεν μου αρέσει να το βλέπω ρατσιστικά. Κάποιες τούρκικες παραγωγές είναι ενδεχομένως καλύτερες από τις αντίστοιχες βραζιλιάνικες που βλέπαμε κάποτε. Τώρα ζούμε στην περίοδο των τούρκικων. Είναι κάτι σαν μόδα κι αυτό, ίσως και μια λύση ανάγκης σε μια δύσκολη περίοδο που δεν υπήρχαν χρήματα για να κάνουμε κάτι καινούργιο δικό μας. Βγήκε σε καλό κιόλας στα κανάλια, αφού κάποια ήταν καλές παραγωγές και έκαναν νούμερα κι αυτό είναι όλο το θέμα. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα τα βλέπω σαν μια παραφιλολογία, τα θεωρώ και λίγο υπερβολικά. Εφόσον έχουμε το μορφωτικό επίπεδο ώστε να κατανοήσουμε και να βάλουμε όρια, κανείς δεν έχει δύναμη να μας κάνει προπαγάνδα. Ούτε οι Τούρκοι ούτε και κανένας άλλος λαός» κατέληξε στο «TV Glam».

Όπως καταλαβαίνεις Νικολέτα το μορφωτικό επίπεδο δεν το έχουμε και όλοι…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης