Υπήρξε τραγουδίστρια και μας ξανασυστήθηκε μέσα από το «Τhe Voice», όπου εντυπωσίασε τους coaches, με μερικούς από τους οποίους είχε συνεργαστεί. Ο λόγος για την Αγγελική Ζήκα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την μάχη της με τον καρκίνο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ», η Αγγελική μιλάει για όλα εκείνα τα συναισθήματα, που βίωσε, όταν έγινε η διάγνωση.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαντάζομαι ότι θα ήταν πολύ δύσκολη η στιγμή που σου ανακοίνωσαν ότι πάσχεις από καρκίνο.

Κόπηκαν τα πόδια μου. Ήμουν ήδη τρομοκρατημένη από το βράδυ που είχα ανακαλύψει τον όγκο. Πριν ακόμα επισκεφθώ τον γιατρό, ένιωθα από ένστικτο ότι ήταν καρκίνος. Αμέσως μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκα, ο γιατρός μου ανακοίνωσε «Θα πρέπει να κάνεις χειρουργείο, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και ορμονοθεραπεία».

Τον κοίταξα στα μάτια και του είπα «Αποκλείεται! Δεν γίνεται». Τελικά, απέφυγα την ακτινοβολία και την χημειοθεραπεία, γιατί ευτυχώς αντιλήφθηκα νωρίς τον όγκο. Ο μοναδικός λόγος που χαίρομαι γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να μοιραστώ δημόσια πια τα όσα έζησα είναι επειδή θέλω να περάσω το μήνυμα σε κάθε γυναίκα πως είναι τρομερά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης