Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 53 ετών άφησε ο George Michael στο σπίτι του Oxfordshire ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο τραγουδιστής εκτός από μια επιτυχημένη καριέρα είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και με την πολυτάραχη προσωπική του ζωή.

Η κατάθλιψη τον ακολουθούσε για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε όλη την καριέρα του, καθώς προσπαθούσε να ισορροπήσει ανάμεσα στην εικόνα του σέξι pop star και την φήμη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1996, ο Michael με εμφανείς αλλαγές στην εικόνα του, κυκλοφόρησε τον πιο σκοτεινό και μελαγχολικό του δίσκο, Older, γεμάτο με αναφορές στην σεξουαλικότητά του. Το single Jesus to a Child, είχε έρθει ως προπομπός του Older, 2 χρόνια νωρίτερα και είχε φτάσει κατευθείαν στο νούμερο 1. Ήταν αφιερωμένο στον σύντροφο του Anselmo Feleppa που είχε χάσει το 1993 από εγκεφαλική αιμορραγία, μετά από δύο χρόνια κρυφής σχέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1998, ο George Michael ανακοίνωσε ότι ήταν ομοφυλόφιλος μετά τη σύλληψή του στις 7 Απριλίου για άσεμνη συμπεριφορά σε δημόσια τουαλέτα στο Los Angeles. Αλλά όλα είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα αφού σε ηλικία 19 ετών είχε αποκαλύψει στον Andrew Ridgeley και σε κοντινούς φίλους ότι ήταν bisexual, ενώ το αποκάλυψε και σε μια εκ των αδερφών του.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης