Για τους λόγους που δεν την έχουμε απολαύσει σε πιο δραματικούς ρόλους αλλά και πιο κλασσικά έργα, μίλησε σε συνέντευξή της στο Hello η Ζέτα Μακρυπούλια. Η ηθοποιός που κρίθηκε αυστηρά για το πέρασμά της από τον χώρο του μόντελινγκ σε αυτόν της υποκριτικής, αναφέρεται στον ευνουχισμό που της έγινε και όχι μόνο.

Υπάρχει κάποια ηρωίδα στης οποίας το ψυχισμό θα ήθελες να μπεις;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν αρκετές αλά είχα ένα περάσει ένα στάδιο ευνουχισμού με τα κλασσικά έργα. Και νομίζω ότι ήταν καθαρά δικό μου λάθος, δε θέλω να ρίξω τις ευθύνες σε άλλους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να εκφράσω δημοσίως τις πιο βαθιές μου επιθυμίες σε ό,τι αφορά στο κλασσικό ρεπερτόριο».

Γιατί άφησες τον εαυτό σου να επηρεαστεί;

«Γιατί αυτός ο χώρος είναι σκληρός. Και υπάρχει μία ομάδα κλειστή που δεν σου επιτρέπει και πολλά. Θεωρούσα ότι πάντα θα τρώω πόρτα. Το είχα πιστέψει και είχα μηδενίσει τους στόχους μου. Υπάρχει ένας σκληροπυρηνικός κόσμος στο θέατρο που πρέπει να αρχίσει να ανοίγει. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει περιορισμός. Χαίρομαι που πλέον δεν γίνονται διακρίσεις, παρόλο που προσωπικά έχω περάσει δύσκολα και έχω δεχθεί κακή και σκληρή κριτική. Είναι ευχάριστο να υπάρχει ροή και οι ενέργειες να αλλάζουν».

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης