Τη Σάγια τη γνωρίσαμε από ένα reality πριν αρκετά χρόνια και πλέον κάνει καριέρα στο τραγούδι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως οι άντρες την φλέρταραν περισσότερο πριν χάσει 12 κιλά και πως έχει δεχτεί πολλές προτάσεις γάμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι άντρες με προτιμούσαν όταν ήμουν παχουλή. Έχω καταλήξει, λοιπόν, ότι στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες. Δεν φαντάζεσαι πόσα φλερτ είχα όταν ήμουν εβδομήντα κιλά».

Το φλερτ των αντρών;

«Πολλοί, πάλι, θέλοντας να μου πιάσουν κουβέντα μπορεί να με προσβάλλουν. Μια φορά ένας είχε έρθει στο καμαρίνι στο κέντρο που εμφανιζόμουν και μου είπε: “Ήρθα μόνο και μόνο για να διαπιστώσω αν η φωνή που ακούω στο CD είναι ίδια και αν μπορείς να τραγουδήσεις καλά live”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις προτάσεις γάμου είπε: «Μου έχουν κάνει τρεις προτάσεις γάμου μέχρι τώρα. Στην πρώτη απάντησα θετικά. Αλλά όταν συνειδητοποίησα τι μου συνέβαινε, γιατί ήμουν μόλις δεκαεπτά χρονών, το πήρα πίσω και του ζήτησα να χωρίσουμε. Η δεύτερη πρόταση έγινε όταν ήμουν είκοσι χρονών. Εκεί του εξήγησα ότι δεν είμαι έτοιμη για να παντρευτώ. Η τελευταία φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου ήταν πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν έγινε με επίσημο τρόπο, οπότε δεν χρειάστηκε να απαντήσω».

ΠΗΓΗ: Ok!

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης