Καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και πολλοί άλλοι από τον χώρο της showbiz έθεσαν υποψηφιότητα στις εκλογές, αλλά δεν κατάφεραν όλοι να μπουν στη Βουλή.

Στα έδρανα θα καθίσουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έλενα Κουντουρά, που ήταν υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η Λιάνα Κανέλλη με το ΚΚΕ, οι δημοσιογράφοι Αργύρης Ντινόπουλος και Άννα Καραμανλή με τη Νέα Δημοκρατία, ο συγγραφέας Μίμης Ανδρουλάκης, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Ψαριανός με τη ΔΗΜΑΡ, ο ηθοποιός Γιώργος Πάντζας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου με το ΚΚΕ, ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαρεμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο αθλητής Πύρρος Δήμας με το ΠΑΣΟΚ, η δημοσιογράφος Φωτεινή Πιπιλή με τη ΝΔ, η αθλήτρια Σοφία Σακοράφα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ, η πρώην ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου με το ΠΑΣΟΚ, ο σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης με τη ΔΗΜΑΡ και ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος επίσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός Βουλής

Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα και ο γιος της Αλίκης, Γιάννης Παπαμιχαήλ, που είχαν θέσει υποψηφιότητα με το ΛΑ.Ο.Σ. έμειναν εκτός, αφού το κόμμα δεν πήρε αρκετά μεγάλο ποσοστό, ώστε να μπει στη Βουλή. Το ίδιο και ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης, παρόλο που είχε βγει την πρώτη φορά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Εκτός Βουλής έμεινε και η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη με το ΠΑΣΟΚ καθώς και ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης με τη ΝΔ. Χαμένοι και η δημοσιογράφος Πόπη Διαμαντάκου με τη ΔΗΜΑΡ, ο Γιάννης Μπέζος επίσης με τη ΔΗΜΑΡ, ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος με το ΠΑΣΟΚ, ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές με τη ΝΔ, ο ηθοποιός Πάνος Σκουρολιάκος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης