Ο 35χρονος πρίγκιπας Κάρολος-Φίλιππος διατηρεί σχέση με την 29χρονη Σοφία εδώ και 4 χρόνια. Γνωρίστηκαν σε τουριστικό θέρετρο και αρχικά οι περισσότεροι θεώρησαν πως επρόκειτο για άλλο ένα σύντομο φλερτ του γνωστού για την άσωτη ζωή του πρίγκιπα. Τα πράγματα, όμως, εξελίχθηκαν διαφορετικά και το ειδύλλιο «φούντωσε» με αποτέλεσμα η Σοφία Χέλκβιστ να αναμένεται να φορέσει βέρα στο δεξί.

Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας έχει δεχτεί στους κόλπους της την 29χρονη μελαχρινή καλλονή, αν και όλοι γνωρίζουν το «άτακτο» παρελθόν της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνος είναι γεωπόνος και εκείνη έχει εργαστεί ως μοντέλο εσωρούχων, ενώ παράλληλα έκανε ερωτικά σόου σε κλαμπ. Επαγγελματικά προέρχονται λοιπόν από διαφορετικούς κόσμους. Και η διαφορά γίνεται χαοτική, αν αναλογιστεί κανείς ότι εκείνος είναι πρίγκιπας, δεύτερος στη διαδοχή του σουηδικού θρόνου, κι εκείνη μια κοινή θνητή. Κι όμως, αυτή η σχέση θα φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο 35χρονος πρίγκιπας μάλιστα παραδέχθηκε πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ξυπνώντας ένα πρωί στο σπίτι που μοιράζονται από το 2011. Ήταν μάλιστα τόσο νευρικός, ώστε δεν είχε κοιμηθεί σχεδόν καθόλου το προηγούμενο βράδυ. Όσο για τη μέλλουσα νύφη, μιλώντας για εκείνο το πρωινό είπε απλώς ότι δεν το περίμενε, σπεύδοντας να συμπληρώσει ότι κάθε μέρα που περνά αγαπά όλο και πιο πολύ τον πρίγκιπα.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι το μυστήριο θα τελεστεί στον ναό των ανακτόρων στις 13 Ιουνίου, σχεδόν έναν χρόνο μετά την επίσημη πρόταση γάμου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χέλκβιστ επισκέπτεται διακριτικά το παλάτι για να δει τα πεθερικά και γίνεται δεκτή με μεγάλη ευχαρίστηση. Στην καθημερινότητά της κυκλοφορεί χωρίς συνοδείες και φρουρά, ενώ αγαπά να ασχολείται με ζητήματα φιλανθρωπίας, όχι επειδή θα γίνει πριγκίπισσα, αλλά επειδή θέλει να προσφέρει, όπως έχει δηλώσει. Και βέβαια δεν κρύβει ότι η καλύτερη ώρα της ημέρας της είναι όταν βρίσκεται με τον αγαπημένο της στη βίλα τους στο νησί Τζουργκάρντεν.


Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης