Οι συμπρωταγωνιστές του Τόμας Πρωτόπαπα στο σίριαλ «Βασιλιάδες» είναι συγκλονισμένοι από την ατυχία του νεαρού ηθοποιού.

Μάλιστα οι Νίκος Αναδιώτης, Παναγιώτης Βλάχος και Κατερίνα Γερονικολού περνούν καθημερινά την πόρτα του ΚΑΤ για να επισκεφτούν τον φίλο και συνάδελφό τους, αλλά και να δώσουν κουράγιο στην οικογένειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σοκαρίστηκα όταν το άκουσα! Προσπαθούσα να το επαληθεύσω γιατί πολλές φορές έχουν βγει ράδιο αρβύλες για την υγεία ηθοποιών! Παρακαλούσα να είναι ψέμα, αλλά δεν είναι. Είναι δυνατό παιδί και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει», δήλωσε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Από τη μεριά της η Μάρθα Καραγιάννη είπε: «Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ! Παρακολουθώ συνεχώς τα sites για να μαθαίνω νέα. Εύχομαι και ελπίζω στο Θεό να τον έχει καλά, να γίνει ένα θαύμα».

Η μητέρα του Τόμας στους «Βασιλιάδες», η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με δυσκολία συγκράτησε τη συγκίνησή της: «δεν θέλω να πω ευχή. Είναι εν ζωή και θέλω να πάνε όλα καλά», απάντησε όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν τι εύχεται για τον νεαρό ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Μεσημεριανή Μελέτη

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης