Μια μοναδική κρουαζιέρα, ιδανική για εκείνους που δεν διαθέτουν πολύ χρόνο και χρήμα. Χρειάζεται μόνο μία ημέρα για να μαγευτείτε από τις ομορφιές των νησιών του Αργοσαρωνικού, την αρχοντική Ύδρα, τον γραφικό Πόρο και την πατρίδα του φιστικιού, την Αίγινα.

Η διαδρομή είναι απλή. Περί τις 08.15 αναχώρηση από τη μαρίνα Φλοίσβου. Εκεί, θα σας υποδεχθούν στο πλοίο, ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές, μέλη του πληρώματος. Στο κατάστρωμα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας ή τον ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία, ενώ εντός του σκάφους θα μπορείτε να περιπλανηθείτε στο κοσμηματοπωλείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διασκέδαση, όμως, μόλις τώρα άρχισε -και μάλιστα με λάτιν ρυθμούς… Το κέφι ανεβαίνει στα ύψη και το κατάστρωμα μετατρέπεται σε πρωτεύουσα της σάμπα…

Γύρω στις 10.30, το πλοίο «πιάνει» το πρώτο του λιμάνι, αυτό της αρχόντισσας του Αργοσαρωνικού, της Ύδρας. Για σχεδόν δύο ώρες, θα μπορείτε να χαρείτε τις ομορφιές του νησιού, να επισκεφθείτε το σπίτι του ναυάρχου Κουντουριώτη, το οποίο έχει μετατραπεί σε μουσείο, να κάνετε βόλτα με τα γαϊδουράκια, σήμα-κατατεθέν της Ύδρας, και να πιείτε έναν χυμό στην πανέμορφη Υδρονέτα.

Όταν πια έρθει η ώρα της επιβίβασης, ο καλοστρωμένος μπουφές του πλοίου είναι έτοιμος να ικανοποιήσει και τις πιο μεγάλες γευστικές απαιτήσεις σας, μέχρι να φθάσετε στον Πόρο, έπειτα από περίπου μία ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Πόρο θα παραμείνετε για περίπου 45 λεπτά, απολαμβάνοντας τη βόλτα σας στο λιμάνι και στα σοκάκια του νησιού.

Επόμενος και τελευταίος σταθμός είναι η Αίγινα, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μπάνιο στην πανέμορφη παραλία «Κολώνες», εκεί όπου τα απομεινάρια ενός αρχαίου ναού σχεδόν «αγκαλιάζονται» από τη θάλασσα. Φυσικά, η βόλτα με τα αμαξάκια στο λιμάνι – εκεί όπου τα φιστίκια Αιγίνης και τα γλυκά που παρασκευάζονται με βασικό συστατικό τα φιστίκια παραμένουν «εκτεθειμένα»- και στα γραφικά σοκάκια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος.

Το ταξίδι της επιστροφής ξεκινά ύστερα από σχεδόν δύο ώρες, με αμείωτο το πάρτι σε λάτιν ρυθμούς και το θριαμβευτικό φινάλε με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης