Θα μπορούσες να τον αποκαλέσεις πολύ τυχερό ή και πολύ ταλαντούχο αφού μετά τη συμμετοχή του στην «Πολυκατοικία», που έσπασε τα μηχανάκια της AGB, επιστρέφει ξανά στο MEGA με το «Κάτω Παρτάλι», που χτυπά και αυτό κόκκινο σε νούμερα τηλεθέασης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι, χωρίς αμφιβολία, και τα δύο μαζί… Κι ακόμα ένας χαζομπαμπάς που κοιτάζει μες στα μάτια την μόλις 4 μηνών κόρη του Ευαγγελία, ενώ στην ιδέα και μόνο του θρησκευτικού γάμου με τη Βάσω Λασκαράκη… του ’ρχεται χασμουρητό! Αποκαλυπτικός και ειλικρινής, δεν μασάει τα λόγια του και τα λέει όλα στο περιοδικό YOU.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς αισθάνεσαι με την επιτυχία που κάνει το «Κάτω Παρτάλι»;

Eίμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που κάναμε μια δουλειά που την βλέπει τόσος κόσμος. Η αλήθεια είναι ότι όταν διάβασα το σενάριο είδα τα… σημάδια και ήξερα ότι σίγουρα θα πήγαινε πολύ καλά η σειρά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία γιατί το πόσο θα γούσταρε ή όχι ο κόσμος το σίριαλ είναι κάτι σχετικό.

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε σε συνέντευξή του με τα καλύτερα λόγια για σένα, λέγοντας ότι σε αισθάνεται σαν γιο του και σε θεωρεί πολύ καλό ηθοποιό…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Τάσο τον γνώρισα πριν αρκετά χρόνια όταν παίζαμε μαζί στα «Μωρά τα φέρνει ο πελαργός» και δουλέψαμε μαζί τρία χρόνια. Τον θαυμάζω απεριόριστα και πιστεύω ότι είναι από τους λίγους ηθοποιούς που αγαπάνε τόσο πολύ αυτό που κάνουν. Γι’ αυτό, άλλωστε, δημιούργησε και τη δική του Δραματική Σχολή, για να μεταδώσει τις γνώσεις του αλλά και την αγάπη του για την υποκριτική στη νέα γενιά. Δυστυχώς, όμως, δεν πήγε καλά… Του εύχομαι να την ξανανοίξει γιατί έχει να προσφέρει πολλά στα νέα παιδιά που μπαίνουν στο χώρο…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης