Το εξωφρενικό lifestyle της τραγουδίστριας σε συνδυασμό με τις φήμες που την θέλουν να έχει παράλληλη ή… ανάρμοστη σχέση με τον sexy χορευτή της Bryan Tanaka, φαίνεται να είναι οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι στο χωρισμό.

Ο δισεκατομμυριούχοςJames Packer που έφτιαξε την περιουσία του από τα Καζίνο δεν δυσκολεύεται να παρέχει σε καμία γυναίκα μία πολυτελή ζωή. Ωστόσο η έχει αναγάγει σε επιστήμη την τέχνη του.. ξοδεύειν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρειάζεται κάπου 80.000 δολάρια το μήνα για να της φέρουν με ελικόπτερο σε όποιο σημείο του πλανήτη βρίσκεται, εξωτικά λουλούδια. Ο στιλίστας της είναι πάντα σε αναμονή τηλεφώνου για να πετάξει κοντά της με ελικόπτερο ανά πάσα ώρα και στιγμή με την τελευταία λέξη της μόδας. Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα τρελά έξοδα της Carey, που φυσικά κάλυπτε ο αρραβωνιαστικός της σύμφωνα με κύκλους του επιχειρηματία.

Καλύτερα να την ταΐζεις παρά να την ντύνεις, θα σκεφτείτε, αλλά και πάλι όχι! Η Carey είχε επιλέξει να ταξιδεύει παντού με το αεροπλάνο και το γιοτ του επιχειρηματία και αυτό ανέβαζε κατά πολύ τον ημερήσιο λογαριασμό συντήρησης της! Δεν είναι όμως μόνο τα χρήματα που είχε ο Packer στο κεφάλι του όταν ζητούσε να διαλυθεί ο 10 μηνών αρραβώνας του με την Mariah Carey.

Οι φήμες πως η τραγουδίστρια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης