Τα στήθη της Jennifer Love Hewitt έχουν στοιχειώσει τα όνειρα των θαυμαστών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό τους μέγεθος, σε συνδυασμό με την πρόσφατη αποκαλυπτική φωτογράφηση που έκανε για την προώθηση του νέου κύκλου επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς «Client List», στην οποία και πρωταγωνιστεί, «απογείωσαν» τόσο τις μετοχές της όσο και τη διάθεση των θερμών υποστηρικτών της.

Οι προτάσεις για συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις άρχισαν να «πέφτουν βροχή», με τη «χυμώδη» ηθοποιό να μην προλαβαίνει να απαντάει στο τηλέφωνο. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι περιπτώσεις που σε ορισμένα εξώφυλλα περιοδικών (π.χ. «Entertainment Weekly») το στήθος της Jennifer είχε μικρύνει προκειμένου να μπορέσει να… χωρέσει εντός του πλαισίου και να είναι πιο ωραίο το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είσαι πολύ π…» ήταν τα πρώτα λόγια της Chelsea Handler, παρουσιάστριας της εκπομπής «Chelsea Lately» όταν υποδέχτηκε την «εκρηκτική» Jennifer. Συνεχίζοντας τις φιλοφρονήσεις τής είπε πως η συγκεκριμένη φωτογράφηση έχει κάνει… πάταγο, αποτελώντας το «talk of the town» στην αμερικανική showbiz.

Φανερά άνετη, η 33χρονη ηθοποιός το διασκέδασε με την ψυχή της, αποκαλύπτοντας μάλιστα και έναν εφιάλτη που είχε πριν από λίγες ημέρες. Όπως είπε, είδε στον ύπνο της πως επιχειρούσαν να της αφαιρέσουν το πληθωρικό της στήθος.

Δείτε το video…

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης