Τους τελευταίους μήνες τα δημοσιεύματα ανέφεραν πώς υπήρξε επανασύνδεση μεταξύ της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και του Γιάννη Πάριου. Οι φήμες στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια «φούντωσαν» όταν η ηθοποιός έδωσε το «παρών» της σε καλοκαιρινή συναυλία του τροβαδούρου του έρωτα, και μέχρι και σήμερα διαδίδεται ότι έχουν έρθει πιο κοντά, χρόνια μετά τον χωρισμό της. Όλα αυτά μπορεί και να συνέβαιναν αν δεν είχε δώσει τις ακόλουθες απαντήσεις στο ΟΚ, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου!

Φλερτ υπάρχει στη ζωή σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι, τίποτα. Ήταν που ήταν περίεργη η κατάσταση , τώρα με την κρίση απόγινε. Κανείς δεν έχει διάθεση, όχι να φλερτάρει, αλλά και να βγει από το σπίτι του».

Έχεις κάποια στάνταρ που θα ήθελες να πληροί ο επόμενος σύντροφός σου;

«Θα ήθελα να έρθει ένας άνθρωπος με κατανόηση για όλο αυτό που είμαι. Δεν είναι εύκολο για έναν σύντροφο να είσαι καλλιτέχνης. Έχουμε ιδιαίτερες ζωές και ανησυχίες, δεν είμαστε τα πιο εύκολα πλάσματα στον κόσμο. Θα ήθελα λοιπόν να με αγαπήσει για αυτό που είμαι. Να υπάρχει ερωτικό δέσιμο μεταξύ μας, πέρα από οτιδήποτε άλλο. Πραγματικά θα ήθελα να είναι ο σύντροφος της ζωής μου αυτή τη φορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το διαζύγιό σου με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη σε γοήτευσε κάποιος;

«Κανείς. Για να με γοητεύσει κάποιος σημαίνει, να βγεις, να γνωρίσεις. Εγώ το τελευταίο διάστημα το μόνο που έκανα ήταν οκτάωρες πρόβες, είχα παράλληλα και τον μονόλογο «Επάγγελμα πόρνη», πήγα και στις Βρυξέλλες για παράσταση. Γενικά ήμουν όλη την ημέρα μεταξύ σπιτιού και θεάτρου. Δεν μπορεί να έρθει κανένας άντρας ουρανοκατέβατος».

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης