To πρώην διάσημο ζευγάρι θα συναντηθεί μετά από 15 χρόνια για τις ανάγκες video clip στο νέο άλμπουμ του κοινού τους φίλου Paul McCartney.

Θα είναι η πρώτη τους επανασύνδεση μετά από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια. Ο χωρισμός τους το 1998 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης είχε περιγραφεί παλαιότερα από την Kate Moss σαν εφιάλτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για χάρη του καλού τους φίλου Paul McCartney, η Kate Moss και ο  Johny Depp ξέχασαν τις διαφορές του παρελθόντος και επανενώθηκαν για να πρωταγωνιστήσουν στο νέο video clip του πρώην σκαθαριού για το τραγούδι Queenie Eye που γυρίστηκε στα Abbey Road Studio του Λονδίνου.

Το ζευγάρι που έζησε ένα φλογερό έρωτα από το 1994 μέχρι και το 1997 απέφευγε ο ένας τον άλλο σε events και δημόσιες εμφανίσεις αφού οι σχέσεις τους ήταν ιδιαίτερες ψυχρές μετά τον χωρισμό τους και όχι άδικα αφού ο γοητευτικός ηθοποιός άφησε στα κρύα του λουτρού το super model.

Έπειτα από αρκετά χρόνια και με αφορμή το νέο μουσικό βίντεο οι δυο τους θα συναντηθούν και πάλι και δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν μαζί σε μία δουλειά αφού κατά τη διάρκεια που ήταν ζευγάρι, έπαιξαν μαζί ,το 1995, στο The Big Breakfast.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και αυτοί δεν είναι το μόνο hot ζευγάρι που συμμετέχει στο βίντεο αναμφισβήτητα έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω του.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης