Τέσσερις νονοί, ένα πάρτι γενεθλίων αμέσως μετά τη βάφτιση, πολλοί αγαπημένοι φίλοι και δύο τρισευτυχισμένοι γονείς είναι το σκηνικό της βάφτισης της μικρής Αέλιας Κατσούλη, κόρης του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου.

Το ζευγάρι αποφάσισε να βαφτίσει την κορούλα του στις 15 Σεπτεμβρίου (μία μέρα μετά τα γενέθλιά της) στους Άγιους Ισίδωρους, στον Λυκαβηττό, στις 13.30. Νονοί της μικρής Αέλιας είναι οι δύο αγαπημένες φίλες της Κατερίνας και συμφοιτήτριές της στο ΑΠΘ, Λήδα Παπαδοπούλου και η Σμαράγδα Μακρή, και φυσικά δύο φίλοι του Κρατερού Κατσούλη, ο Λυκούργος Τζαρδής από τα Σφακιά (ήδη έχει κανονίσει για τον εφοδιασμό σε ρακί του ζευγαριού για τα επόμενα χρόνια) και ο Ιερόθεος Μπεναρδής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη διακόσμηση του χώρου έχει αναλάβει άλλη μία από τις αγαπημένες φίλες της Κατερίνας, ενώ οι μπομπονιέρες είναι από το twenty 2 twins και θα είναι τσαντούλες για μικρούς και μεγάλους με… δωράκια-έκπληξη μέσα! Τα πάντα, στη διακόσμηση αλλά και στις μπομπονιέρες, θα έχουν σχέση με τον ήλιο, όπως δηλαδή και το όνομα της ηλιόλουστης κόρης του ζευγαριού, της Αέλιας (βγαίνει από τον Αέλιο που είναι ο ήλιος στην Ομηρική γλώσσα, το πνευματικό φως). «Είναι ένα μωρό τόσο κοινωνικό και χαρούμενο, που πραγματικά αυτό το όνομα τη χαρακτηρίζει απόλυτα. Είναι ένα φωτεινό πλάσμα» λέει στο Yupiii για τη μικρή μία φίλη του Κρατερού, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο ορισμός του χαζομπαμπά!

«Η Αέλια ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή στη ζωή της Κατερίνας και τη γέμισε φως. Γι’ αυτό και η Κατερίνα είναι απόλυτα αφοσιωμένη στη μικρή. Προσέχει τα πάντα, από τη διατροφή της μέχρι και τα τραγούδια που θα της τραγουδήσει» προσθέτει στο Yupiii άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Καλεσμένοι στη βάφτιση είναι αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, αλλά και συνεργάτες που στάθηκαν δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια. Αμέσως μετά τη μυστήριο, στον προαύλιο χώρο του ναού θα γίνει ένα μίνι πάρτι με κρητικά εδέσματα, τσικουδιά και φυσικά η Αέλια θα σβήσει το κεράκι στη γενέθλια τούρτα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων ήταν επιλογή της Κατερίνας, καθώς εκεί είχε γίνει η ίδια νονά πριν από δύο χρόνια και μαγεύτηκε τόσο από το γραφικό αυτό μέρος στους πρόποδες του Λυκαβηττού όσο και από τον πατέρα Δημήτριο, o οποίος τέλεσε το μυστήριο με έναν απόλυτα κατανυκτικό και συγκινητικό τρόπο. Γι’ αυτό οι δυο τους επέλεξαν αυτό το εκκλησάκι και τον ιερέα για την πιο σημαντική μέρα στη ζωή της κόρης τους.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης