Με αφορμή το ρόλο της ως Εκάβη στο θεατρικό έργο «Τρωάδες» που θα ανέβει στην Επίδαυρο, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα RealNews μίλησε μεταξύ άλλων για την κρίση και την αντίθεση της στις lifestyle φωτογραφίσεις, για το διπλό «μυστικό» που της δίνει κουράγιο να ανταπεξέρχεται στην σημερινή δύσκολη κατάσταση αλλά και για την ενόχλησή της για τις ερωτήσεις που της γίνονται για την προσωπική της ζωή.

«Στα χρόνια της απόλυτης κρίσης, που μας έχει τραυματίσει όλους, μου δίνουν κουράγιο το θέατρο και το ότι συμπορεύομαι με έναν άνθρωπο που γεμίζει τη ζωή μου φώς» αποκάλυψε η ηθοποιός και εξήγησε ότι η κρίση την αγχώνει: «Φυσικά και με αγχώνει! Θα παρούμε σύνταξη όταν έρθει η ώρα; Θα έχουμε περίθαλψη όταν χρειαστεί; Θα τα βγάλουμε πέρα; Θα φανεί φως στο σκοτάδι που ζούμε; Ναι, αγχώνομαι πολύ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ένας λόγος αυτός που αρνείσαι κατά καιρούς να κάνεις lifestyle φωτογραφίσεις;

Για πιο lifestyle μιλάμε όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε; Να πάω να φωτογραφηθώ σε επαύλεις και πισίνες με τουαλέτες όταν συμβαίνουν τόσα γύρω μας;

Γενικά δεν τρελαίνεσαι για συνεντεύξεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ήθελα να μιλώ μέσα από τη σκηνή και μόνο και πιέζομαι να μιλάω για να προωθώ τις όποιες παραστάσεις. Η δουλειά μου είναι στην σκηνή. Αν πέρνουσε από το χέρι μου δεν θα ξαναέδινα συνέντευξη.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης