Το σχήμα που αποτέλεσε πόλο έλξης της νυχτερινής Αθήνας από την αρχή της χειμερινής σεζόν μέχρι και σήμερα συνεχίζει τις εμφανίσεις του και τον Απρίλιο.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο Στέλιος Ρόκκος και η Ελένη Φουρέιρα δημιούργησαν ένα από τα πιο δυνατά σχήματα των τελευταίων ετών και μέχρι σήμερα έχουν προσφέρει την απόλυτη διασκέδαση στο κοινό που επέλεξε να διασκεδάσει στο Αθηνών Αρένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντώνης Ρέμος, ιδιαίτερα χαμογελαστός και ανανεωμένος, αναστάτωσε με το τραγούδι του «Τα Σάββατα» (17 εβδομάδες στην κορυφή των charts) και την επόμενη επιτυχία του «Η αγάπη έρχεται στο τέλος». Ο δημοφιλής τραγουδιστής, από τις πιο ροκ μέχρι και τις πιο λαϊκές στιγμές του, μας χάρισε με τη μεστή φωνή του και τις δυνατές ερμηνείες του στιγμές πραγματικά μαγικές.

Ο Στέλιος Ρόκκος χάρισε μοναδικές στιγμές, γεμάτες ένταση και πάθος, ενώ οι σπουδαίες ερμηνείες του και η εξαιρετική του σκηνική παρουσία απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Η Ελένη Φουρέιρα, γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό, ξεσήκωσε τους θαμώνες με τη σέξι εμφάνισή της και τα χορευτικά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πραγματική μαγεία που ενώνει τους τρεις καλλιτέχνες φάνηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες των εμφανίσεών τους, όταν βρέθηκαν στη σκηνή όλοι μαζί και έδειξαν να το απολαμβάνουν πρώτοι από όλους.

Να σημειωθεί ότι η σκηνοθετική και ενδυματολογική επιμέλεια των χορευτών ανήκει στον μοναδικό Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

Οι πολύ προσιτές τιμές του Αθηνών Αρένα (από 120 ευρώ το μπουκάλι και από 10 ευρώ η είσοδος και το ποτό) ικανοποίησαν ιδιαίτερα τον κόσμο που στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει το αγαπημένο του σχήμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης