Τι κι αν η Καίτη Γαρμπή είναι παντρεμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του Διονύση Σχοινά; Παραμένει ποθητή και συνεχίζει να «βάζει φωτιά» στις καρδιές των αντρών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον συνάδελφο της, Γιώργο Παπαδόπουλο πριν από λίγες μέρες την ώρα που βρίσκονταν στην πίστα του κέντρου όπου και εμφανίζονται στην Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο τραγουδιστής γονάτισε στα πόδια της Καίτης και ζήτησε το χέρι της, αφήνοντας την αποσβολωμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προς το παρόν, μόνο να σε… υιοθετήσω μπορώ» ήταν η απάντηση της τραγουδίστριας στη γαμήλια πρόταση. «Τη στιγμή που η Καίτη και ο Γιώργος τραγουδούσαν ντουέτο και συγκεκριμένα το κομμάτι “Μαγικό χαλί” έγινε η… πρόταση γάμου, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σκηνοθετημένο. Ο Γιώργος, ο οποίος έχει πολύ καλή χημεία με την Καίτη, έπεσε αυθόρμητα στα πόδια της θέλοντας να δείξει πόσο καλά αισθάνεται μαζί της όλο αυτό το διάστημα που βρίσκονται μαζί στην πίστα. Πάντως, αν η Καίτη δεν ήταν…

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης