Η ομοιότητα τους είναι καταπληκτική, ωστόσο όσοι βλέπουν την κόρη του πρώην ζεν πρεμιέ του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου μιλούν για την καλλονή με το εκφραστικό μπλε βλέμμα, που κληρονόμησε από τον διάσημο μπαμπά της.

Καταλάβατε ποια είναι; η Μαρίζα Γεωργίτση είναι κόρη του καρδιοκατακτητή Φαίδωνα Γεωργίτση που αν και το επάγγελμα ηθοποιός, δεν το είχε ούτε καν ως πλάνο στο μυαλό της, τελικά το μικρόβιο της υποκριτικής μεταδόθηκε εύκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρίζα λάτρεψε το θέατρο και τον κινηματογράφο και θέλησε να ζήσει αυτή την μαγεία, στην αρχή ακολουθώντας τον μπαμπά της στα γυρίσματα αλλά και στις πρόβες.

Η αγάπη της για την υποκριτική την οδηγεί να σπουδάσει σε δραματική σχολή, ενώ αργότερα θα συμμετάσχει στα τηλεοπτικά σήριαλ «Η Λάμψη» «Άρωμα γυναίκας» και «Πρόκληση».

Το 2003 ο Νίκος Περάκης θα αναγνωρίσει το ταλέντο της, και θα της δώσει ένα ρόλο ραμμένο στα μέτρα της, αυτόν της νεόπλουτης Μαριαλένας στο «Η Λίζα και όλοι οι άλλοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιτίας ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος θα μείνει κατάκοιτη για ενάμισι χρόνο . Μία εφιαλτική στιγμή που έζησε και δεν θα την ξεχάσει ποτέ, όταν την παρέσυρε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο δημιουργώντας πρόβλημα στα πόδια.

Όπως συγκλονιστικά περιέγραψε η ίδια λίγο αργότερα σε συνέντευξη της, βρήκε την δύναμη να σταθεί ξανά όρθια .

Άσκηση και φυσιοθεραπείες την οδηγούν να ασχοληθεί με το τένις, μία ενασχόληση λατρεμένη και θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος .

Το τένις είναι τρόπος ζωής για την Μαρίζα, στιγμές με μια ρακέτα στο χέρι με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει κατακόρυφα στα τερέν.

Η κόρη του Φαίδων Γεωργίτση εντυπωσιάζεται από την ατμόσφαιρα των αγώνων, αλλά προτιμά αυτή τη φορά να κρεμάσει την ρακέτα της για να ασχοληθεί με το σχολιασμό των αγώνων .

«Το γήπεδο ήταν συγκλονιστικό. Ήταν φοβερό το πώς έδεναν η μουσική με τα φώτα, ήταν γενικώς μια άψογη διοργάνωση.

Η εμπειρία ήταν σίγουρα πρωτόγνωρη για μένα, παρότι έχω παρακολουθήσει αγώνες και έχω παίξει αγώνες.

Βλέπεις πώς λειτουργεί από μέσα το σύστημα, παρακολουθείς από κοντά τις προπονήσεις. Όταν είσαι μεγαλύτερος καταλαβαίνεις περισσότερα πράγματα, βλέπεις πόσο χαλαροί είναι οι παίκτες. Είναι αυτό που απόλαυσα περισσότερο». Θα αποκαλύψει σε συνέντευξη της η πρώην πρωταθλήτρια του τένις.

Από μια άλλη οπτική πλευρά η Μαρίζα παρακολουθεί το τένις, καταθέτει την εμπειρία της βάζοντας το προσωπικό της στιλ στην παρουσίαση του topspin.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης