Ο Κώστας Κρομμύδας συμμετέχει φέτος στο «Dancing With The Stars» και εκμυστηρεύεται πως η παρουσία της γυναίκας του στα live είναι πηγή δύναμης για εκείνον.

Ποιο είναι το μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συνεχής προσπάθεια. Ο γάμος, αν τον αφήσεις, θα σε αφήσει, γι’ αυτό πρέπει να προσπαθείς πάρα πολύ, γιατί τα πράγματα στην πορεία και τον χρόνο εξελίσσονται, αλλάζουν και πρέπει να είσαι έτοιμος. Η εξέλιξη του πάθους και του έρωτα που υπάρχει τα πρώτα χρόνια μετατρέπεται σε κάτι πιο δυνατό, που είναι η απόλυτη αγάπη. Η αγάπη είναι το πιο δυνατό συναίσθημα. Εξάλλου, προσωπικά αισθάνομαι πολύ ερωτευμένος με τη σύζυγό μου. Στο πρώτο live που έφυγε η Μαρίνα μετά από κάποια στιγμή, γιατί κουράστηκε η μικρή, κόντεψα να μη βγω να χορέψω! Ένιωσα πως έφυγε η ενέργειά μου, η δύναμή μου. Αυτό και μόνο λέει πολλά».

Η σύζυγος ζηλεύει την παρτενέρ του;

«Εγώ το αντιμετωπίζω σαν να είμαι στο θέατρο, σαν να έρθει να δει μια παράσταση και να έχω κάποια ερωτική σκηνή. Η γυναίκα μου ξέρει τι δουλειά κάνω, δεν χρειάζεται να την πείθω κάθε φορά. Δεν τίθεται θέμα ζήλιας. Πάντως, μετά το τέλος του παιχνιδιού έχω σκοπό να την εκπαιδεύσω, γιατί πάντα ήθελε να χορεύουμε! Θα της μάθω τα πάντα. Θα ξεκινήσω με rock n’ roll, μετά ταγκό και βαλς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Real Life

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης