Με νέα αγαπημένη κυκλοφορεί ο Ορλάντο Μπλουμ. Μετά το διαζύγιο με τη Μιράντα Κερ, ο διάσημος ηθοποιός γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο της Νόρα 

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την ανακοίνωση του χωρισμού του, ύστερα από τρία χρόνια έγγαμου βίου, κι απ’ ό,τι φαίνεται ο Ορλάντο Μπλουμ δεν έχασε τον καιρό του. Έχει βρει ήδη νέα αγαπημένη και μάλιστα από την πόλη του έρωτα, το Παρίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για την κούκλα Γαλλίδα ηθοποιό, Νόρα Αρνεζέντερ, με την οποία φημολογείται πως ο 37χρονος σταρ διατηρεί δεσμό εδώ και λίγες εβδομάδες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να επιβιβάζεται σε μοτοσικλέτα, κατά την έξοδό του από μπαρ του Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«O Ορλάντο και η Νόρα έμειναν για περίπου δυο ώρες, μιλούσαν και έπιναν ποτά, σε ένα τραπέζι στο βάθος μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα», ανέφερε πηγή στη Mail Online.

Η 24χρονη, αν και Παριζιάνα, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές χολιγουντιανές παραγωγές. Πρόσφατα, την είδαμε στο πλευρό του Ελάιζα Γουντ στο «Maniac», αλλά και του Ράιαν Ρέινολντς στο «Safe House».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης