Μια έντονη και συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τρίτης η Susan Schneider. Η χήρα του Robin Williams μίλησε για πρώτη φορά μετά τον τραγικό χαμό του αείμνηστου ηθοποιού στην εκπομπή «Good Morning America» και περιέγραψε πώς πέρασε ο star τον τελευταίο χρόνο της ζωής του, μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από τη νόσο του Parkinson.

Η ίδια αποκάλυψε πως τα πρώτα συμπτώματα της νόσου εμφανίστηκαν τον Νοέμβριο του 2013 και η διάγνωση ήρθε τον Μάιο του επόμενου χρόνου, ενώ ο ίδιος έπασχε και από μια μορφή άνοιας, που προκαλούσε σταδιακή μείωση των πνευματικών του ικανοτήτων. «Αν ο Robin ήταν τυχερός, μπορεί να ζούσε ίσως για άλλα τρία χρόνια. Και θα ήταν σκληρά χρόνια. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι θα ήταν ακινητοποιημένος» είπε, αναφερόμενη στην πρόγνωση των γιατρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα αποκάλυψε πως λίγες εβδομάδες πριν τη μοιραία μέρα, είχε βρει τον διάσημο σύζυγό της γεμάτο αίματα, μιας και είχε πέσει πάνω σε μια πόρτα, ενώ σημείωσε πως θεωρεί πως η αυτοκτονία του ήταν ο δικός του τρόπος να σταματήσει όλα αυτά και να πει «όχι» στην απόφαση των γιατρών του να τον εισάγουν σε ειδικό κέντρο για διάφορες δοκιμές.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης