Η αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα, Μαρία Ματσούκα μίλησε για το γάμο της με τον Θέμη Γιαννίτσα που θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και για τα δίδυμα που λαχταρά.

«Δεν ήταν κάτι για να το δημοσιοποιήσω, απέχω πολύ καιρό από το χώρο. Ήταν κάτι προσωπικό, που το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή. Αν θες, δεν θεώρησα πως μπορεί να αφορά κάποιον. Ακόμα και το bachelor οι φίλες μου το κανόνισαν, ως έκπληξη. Όταν ήρθαν και μας φωτογράφιζαν, δεν ένιωσα ότι υπήρχε λόγος» είπε η τραγουδίστρια στο περιοδικό People.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Πόσο καιρό είστε μαζί με τον Θέμη;

«Ένα χρόνο. Πριν από ένα μήνα περίπου ήμασταν έξω με παρέα και έλεγαν οι φίλοι μας ότι δεν έχουν να πάνε σε κανένα γάμο, σε αντίθεση με πέρσι. Έτσι αυθόρμητα, γύρισε ο Θέμης και μου είπε «μήπως να παντρευτούμε;». Και του απάντησα αμέσως θετικά!»

– Κάνετε όνειρα για ένα παιδί;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βέβαια θέλουμε παιδί και θα συμβεί, σίγουρα, με το καλό. Θέλω τουλάχιστον δύο. Είναι πολύ σημαντικά τα αδέλφια για τη ζωή μας. Ιδανικά θα ήθελα δίδυμα! Θα μπούμε σίγουρα στη διαδικασία απόκτησης παιδιού».

– Έχει αλλάξει τη ζωή σου ο γάμος;

«Ναι, πολύ, προς το καλύτερο. Είμαι ενθουσιασμένη με όλα αυτά που μου συμβαίνουν! Μου αρέσει που θα μαγειρέψω, θα φροντίσω το σπίτι, θα πάω στις δουλειές μου, θα τον περιμένω να γυρίσει, θα κοιμηθούμε μαζί. Όλα γίνονται με συνέπεια. Είμαι πολύ νοικοκυρά και θέλω να φροντίζω τον άνθρωπό μου. Μαγειρεύω, τον περιποιούμαι, μου αρέσει να το κάνω γιατί το αξίζει, είναι υπέροχος. Τώρα οργανώνουμε το γαμήλιο ταξίδι, θα πάμε μέσα Αυγούστου στο εξωτερικό. Θα καταλήξουμε στον προορισμό αυτές τις μέρες.»

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης