Ο τρίτος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Απριλίου και ήδη έχουμε πάρει μία γεύση από το εντυπωσιακό trailer του show μεταμφιέσεων.

Η Μαρία Μπεκατώρου θα βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης, ενώ στην κριτική επιτροπή θα δούμε τους: Σταμάτη Φασουλή, Πέτρο Φιλιππίδη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Νίκο Μουτσινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τους celebrities που θα συμμετέχουν φέτος στο «YFSF», αυτοί θα είναι οι: Ματθίλδη Μαγγίρα, Αποστολία Ζώη, Ελένη Καρακάση, Josephine, Όθωνας Μεταξάς, Δήμος Μπέκε, Γιάννης Κρητικός, Βαλάντης, Σταμάτης Γαρδέλης και Βαλέρια Κουρούπη.

Κι ενώ η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα έχει ξεκινήσει, η οικοδέσποινα του λαμπερού show πέρασε μία ξεχωριστή βραδιά με τους παίκτες που θα δούμε στους τηλεοπτικούς μου δέκτες να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στις μιμήσεις.

Όλοι μαζί δείπνησαν στο «Pasaji», το στέκι των επωνύμων στη στοά Σπυρομήλιου, όπου πέρασαν όμορφες στιγμές, αφήνοντας για λίγο πίσω τους την αγωνία για το πρώτο live της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τις φωτογραφίες στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης