Το επεισόδιο της Δευτέρας τα είχε όλα. Στο συμβούλιο του νησιού επικράτησε χαμός, με τους Σπαλιάρα – Κοκκινάκη να είναι ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με φήμες, ο Ντάνος ήταν έτοιμος να ετοιμάσει βαλίτσες, καθώς ήθελε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ όλοι απόρησαν με τη «ρομαντική» βόλτα Βαλαβάνη – Βασάλου στην παραλία.

Νέο ειδύλλιο στο reality επιβίωσης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στιγμιότυπο από τη ρομαντική βόλτα Βαλαβάνη- Βασάλου

Το επεισόδιο της Δευτέρας ξεκίνησε δυναμικά, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να τρέχει να ταΐσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο και εν συνεχεία τους δυο τους να… βολτάρουν στην παραλία.

Ο Βασάλος, σχολιάζοντας την κίνηση της Ευρυδίκης και προσπαθώντας να σταματήσει τις φήμες περί έρωτα, είπε αναφερόμενος στη συμπαίκτριά του: «Της έχω δώσει κι εγώ φαγητό της Ευρυδίκης παλιότερα, οπότε το πρώτο βήμα το έκανα εγώ, με το να δώσω φαγητό, που δεν το συνηθίζω, αλλά με ευχαριστεί όταν βλέπω τον άλλον ότι του αρέσει αυτό που του δίνω». 

Το δύσκολο αγώνισμα

Οι δύο ομάδες για ακόμη μία φορά κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ένα δύσκολο αγώνισμα που απαιτούσε μεγάλη αντοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και οι μαχητές είχαν απολαύσει μια ξεκούραστη νύχτα σε μια πολυτελή βίλα, τελικά δεν κατάφεραν να κερδίσουν, με την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου να ξεσπάει σε κλάματα και μερικούς από τους διασήμους να τρέχουν δίπλα της να δουν αν είναι καλά.

Ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση;

Από την κάλπη υποψήφιος προς αποχώρηση τέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας με πέντε ψήφους, ενώ η Σάρα Εσκενάζυ και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου επιλέχθηκαν από τον Κύπριο μαχητή και τον πρώην μισθοφόρο, αντίστοιχα. 


Εκτός εαυτού Σπαλιάρας – Κοκκινάκης

Ο Σπαλιάρας εξήγησε για ακόμη μία φορά πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του και πως δεν ήθελε να διακινδυνέψει την υγεία του παίζοντας στον αγώνα επάθλου, με τον Κώστα Κοκκινάκη να τον χαρακτηρίζει «ανήθικο» για τη στάση του.

Εκτός εαυτού ο Σπαλιάρας

Η κατάσταση ξέφυγε μόλις ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε στην ψηφοφορία κατά την οποία Κοκκινάκης και Νάργες είχαν αλληλοψηφιστεί, με σκοπό να τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση και ο Λάμπρος Χούτος. Η ένταση μεταξύ Γιάννη Σπαλιάρα και Κώστα Κοκκινάκη συνεχίζεται και στο επεισόδιο της Τρίτης

«Δεν δέχομαι ειδικά από τον Κώστα το ότι δεν τηρώ τα fair play και προσβάλλω, που είχαμε δει δύο ψηφοφορίες πριν, φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο αυτός και η Λάουρα, ενώ ήξερε ότι ο Χρανιώτης θα ψηφίσει τη Λάουρα από την ατομική ασυλία και ο Μπο τον Κώστα τον Κοκκινάκη. Ο Αγγελόπουλος συνήθης ύποπτος από την κάλπη, δεν ήθελαν να κοντραριστούν με τον Αγγελόπουλο και αλληλοψηφίστηκαν με τη Λάουρα για να βγουν τέσσερις υποψήφιοι και να βγει και ο Λάμπρος Χούτος. Πράγμα που τελικά τους βγήκε» είπε, ενώ στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιώργος Χρανιώτης ζητώντας από τον παίκτη των μαχητών να εξηγήσει πότε ακριβώς του είπε κάτι τέτοιο, τονίζοντάς του πως με τα λεγόμενά του δεν πρόκειται να δημιουργήσει έριδες στους διασήμους, μιας και είναι πολύ καλά μεταξύ τους.


Φήμες για οικειοθελή αποχώρηση

Έντονη είναι η φημολογία πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε να βγει από το παιχνίδι επιβίωσης.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, με όλους τους παίκτες να προσπαθούν να τον πείσουν να το σκεφτεί εκ νέου και να παραμείνει στο νησί.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Η ένταση μεταξύ Γιάννη Σπαλιάρα και Κώστα Κοκκινάκη συνεχίζεται και στο επεισόδιο της Τρίτης, με τους δύο παίκτες να συζητούν στην παραλία.

Zougla Newsroom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης